Primera victòria per a l'Alpicat

Un solitari gol de Martínez en el minut 73 va donar els tres punts a l’equip lleidatà en la visita al difícil camp de l’Igualada || El bon treball defensiu i els ràpids contraatacs van ser clau

L’Alpicat celebra el gol que li va donar la primera victòria de la temporada, al camp de l’Igualada.ALPICAT

L’Alpicat va assaltar el camp de les Comes, en el qual va estrenar la temporada amb victòria davant de l’Igualada, gràcies a la solidesa defensiva i a un solitari gol de Martínez en el minut 78 (0-1).

La primera ocasió de gol del partit la va tenir Aitor (6’) amb un xut ben dirigit, encara que amb poca potència, després d’una bona combinació a la frontal de l’àrea per part del conjunt roig. Els locals van dominar la possessió però sense crear excessiu perill. La primera acció destacable de l’Igualada va arribar en el minut 10, quan Juanjo va posar a prova el meta Crisos, que va aturar el llançament sense problemes. L’Alpicat, malgrat no dominar, va aprofitar les nombroses recuperacions per armar ràpids contraatacs. Fruit d’això hauria pogut arribar el primer gol visitant, però Xavi Gomà va estavellar l’esfèric al travesser. L’Igualada va respondre al 18 en un un contra un davant de Crisos, que el porter de l’Alpicat va salvar amb una gran intervenció. Un actiu Xavi Gomà podia inaugurar el marcador en la recta final del primer temps, però les seues dos ocasions no van acabar en gol per poc. Amb l’empat a zero inicial es va arribar al final del primer temps. Ja a la segona part, els locals es van llançar amb decisió a buscar la victòria, però la sòlida defensa de l’Alpicat i la bona tasca de Crisos van frenar una vegada i una altra les escomeses de l’Igualada. Quan més apretava el conjunt local, el tècnic de l’Alpicat, Mena, va començar a moure la banqueta i els canvis van donar aire fresc als lleidatans. Per fi, en el minut 78, va arribar l’anhelat gol de la victòria en una acció de Vendrell que la defensa va rebutjar cap a la frontal de l’àrea, on va aparèixer Martínez des de segona línia per batre Dani. El mateix Martínez hauria pogut fer el 0-2 dos minuts després, però el seu xut va sortir desviat per escassos centímetres. L’Igualada va buscar l’empat sense èxit davant d’un Alpicat molt concentrat i sòlid en defensa.

“Vèncer era complicat, però no impossible” L’entrenador de l’Alpicat, Jordi López Mena, es va mostrar molt satisfet del seu equip després de la victòria per 0-1 a Igualada. “Vèncer era complicat, però no impossible”, va indicar el tècnic, que va afegir que “el treball per bandes i evitant passis interiors ha sigut clau”. Mena també va destacar la bona tasca dels seus ràpids davanters a l’hora de sortir al contraatac i va confirmar que “tenim prou nivell per assentar-nos un any més en aquesta categoria”.