SEGRE

PATINATGE COMPETICIÓ

Dos lleidatanes als World Roller Gamesa de patinatge a la Xina

Mònica Gimeno i Noemí Isla debuten avui als World Roller Games amb el programa curt || La primera, quíntuple campiona europea, busca medalla

Noemí Isla i Mònica Gimeno començaran avui a competir als World Roller Games.

Noemí Isla i Mònica Gimeno començaran avui a competir als World Roller Games.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les patinadores Mònica Gimeno, del Club Patí Mollerussa-Pla d’Urgell, i Noemí Isla, del Club Hoquei Cadí Patinatge Artístic de la Seu d’Urgell, faran avui història al participar per primera vegada dos lleidatanes en els World Roller Games, que es disputen a la ciutat xinesa de Nanjing. Les dos iniciaran la competició amb el programa curt i serà divendres, amb la disputa del programa llarg, quan es posaran en joc les medalles al Wutaishan Gymnasium de Nanjing, una metròpoli situada al sud de la Xina de més de vuit milions d’habitants.

Mònica aspira al màxim en aquesta competició després del gran any que ha dut a terme. La patinadora de Vic establerta a Lleida es va coronar el mes d’agost campiona d’Europa per cinquena vegada en la seua carrera, tercera de forma consecutiva.

La selecció masculina d’hoquei va derrotar Xile (4-3) i avui optarà a la primera plaça del grup

I abans del nou èxit continental, la patinadora del Patí Mollerussa havia aconseguit una medalla de plata en els World Games que es van disputar a Polònia, a banda de sumar aquest mes de juliol el desè títol al Campionat d’Espanya disputat a Platja d’Aro. S’ha de recordar que Mònica ha estat subcampiona i dos vegades medalla de bronze en els Mundials de l’especialitat.

La delegació estatal ja suma nou medalles La delegació espanyola en els WRG 2017 de Nanjing ja s’ha penjat nou medalles. La més destacada fins a la data, la d’or que han aconseguit les noies d’hoquei patins. Les últimes medalles fins al moment les han aconseguit Sergio Méndez (plata en alpí) i Joseba Fernández (bronze en velocitat). Per la seua banda, Noemí Isla també vol destacar en aquests World Roller Games. Després d’acabar cinquena a l’Europeu i ser bronze al Campionat d’Espanya, la patinadora del Cadí aspira a ser al més amunt possible. L’hora fixada per a l’inici d’aquest programa curt són les 11.00, hora d’aquí, i cap a les 13.00 ja es coneixeran els resultats.

tracking