SEGRE

FUTBOL BASE

El Memorial Joan Miró reunirà a Mollerussa dotze conjunts alevins

Dissabte, en la setena edició del torneig

L’organització va presentar ahir la setena edició del torneig.

L’organització va presentar ahir la setena edició del torneig.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La setena edició del Torneig Ciutat de Mollerussa i Memorial Joan Miró de categoria alevina reunirà dissabte dotze conjunts de primer nivell de Catalunya i Aragó. Entre els participants hi ha el Reial Saragossa, que hi ha anat des de la primera edició del torneig, així com el Gimnàstic de Manresa, el Nàstic de Tarragona i el Lleida Esportiu. També competiran els dos equips alevins amb els quals compta aquesta temporada el club amfitrió, el CFJ Mollerussa, i també hi assistiran representants del FC Andorra i Amposta, entre altres entitats. Els partits, que es disputaran al Municipal, seran de 20 minuts de durada i arrancaran a les 10.00. El torneig acabarà a les 17.00 amb la final i l’entrega de trofeus. La previsió de l’organització del torneig és que l’esdeveniment atregui més de 400 persones, entre els equips i familiars, la qual cosa representa un notable impacte econòmic a la capital del Pla.

Marc Solsona, alcalde de Mollerussa, va assenyalar ahir durant la presentació de la setena edició del torneig que és “un campionat de referència, en el qual es recorda una persona destacada dins del món del futbol”. A més, va felicitar el CFJ Mollerussa per “haver continuat amb l’aposta que va fer a l’inici de portar al torneig els millors clubs, amb les millors promeses”.

A més de dos dels equips del club amfitrió, també hi participaran Nàstic i Lleida, entre d’altres

A la presentació del Memorial Joan Miró, que l’any passat va guanyar el Reial Saragossa, Solsona va estar acompanyat pel president del club, Robert Ortega; el coordinador de futbol 7 de l’entitat, Llorenç Bonet; el regidor d’Esports, Bernat Díaz; i el membre de la junta directiva del club Josep Maria Gaya, que van desitjar el més gran dels èxits als equips que participaran en el torneig.

tracking