SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

La Juve tempta Iniesta, encara sense renovar

Acaba contracte el 2018 i l’equip italià vol repetir el cas de Pirlo

Andrés Iniesta es troba concentrat aquests dies amb la selecció espanyola.

Andrés Iniesta es troba concentrat aquests dies amb la selecció espanyola.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Juventus pensa en la possibilitat de fitxar l’any vinent Andrés Iniesta, segons va informar ahir TuttoSport. El capità blaugrana, que encara no ha renovat el contracte amb el Barcelona, seria el jugador escollit per la Juventus per reforçar l’equip l’estiu que ve. Iniesta ocuparia així el lloc que ha deixat Pirlo, que també va ser fitxat per la Vecchia Signora sent ja veterà després de deixar el Milan.

Pirlo va arribar a a la Juventus amb 32 anys, un menys que Iniesta, després de 10 anys defensant la samarreta del Milan. El centrecampista italià va continuar demostrant la seua qualitat quatre temporades més, i va aconseguir emportar-se l’scudetto tres vegades consecutives. Amb el fitxatge d’Iniesta, el conjunt de la Juve estaria buscant repetir la gesta.

El capità del Barça ha comentat últimament que deixava per més endavant la negociació

La selecció, després de l’exhibició davant d’Itàlia, juga avui a Liechtenstein (20.45)

Segons TuttoSport, la Juventus, en aquests últims anys ha obtingut bons resultats al mercat de jugadors lliures, i per això pensa en Iniesta, que acaba contracte el juny del 2018. No obstant, Iniesta ha comentat últimament que no estava preocupat per la renovació i que deixava per més endavant qualsevol tipus de converses. Cal recordar que tampoc s’ha anunciat encara la renovació de Messi.

tracking