SEGRE

FUTBOL SEGONA CATALANA

Nova etapa per consolidar-se

UE Guissona. El club de la Segarra aspira a seguir a la categoria i millorar la catorzena posició després d’un estiu molt mogut en el qual ha canviat la directiva i el cos tècnic

El Guissona ha apostat pel potencial del planter i s’ha reforçat amb jugadors contrastats.

El Guissona ha apostat pel potencial del planter i s’ha reforçat amb jugadors contrastats.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Després de classificar-se en la catorzena posició la temporada passada, el Guissona va salvar la categoria i ara afronta una nova campanya a Segona Catalana amb l’objectiu de consolidar-s’hi. Tot plegat després d’un estiu convuls per al club de la Segarra, que ha tingut nombrosos canvis en l’estructura, començant per l’entrada d’una nova directiva, que es va constituir el mes de juliol passat i està encapçalada per Jaume Ars. També ha estat total la renovació al cos tècnic, en el qual ha pres el relleu Ton Mayor com a primer entrenador, que tindrà com a ajudant Quim Núñez. Per la seua banda, la plantilla de jugadors és el vessant del club que menys ha canviat per a aquesta nova temporada, ja que de les divuit fitxes federatives, onze ja competien amb l’equip o amb la seua filial de Tercera Catalana. En aquest sentit, l’entitat ha fet una aposta per la joventut de quatre jugadors ascendits del segon equip per reforçar la part ofensiva.

La resta de reforços amb els quals compta el Guissona són els porters Albert Maymó (Bellpuig) i Arnau Ramell (Balaguer), els defenses Jaume Parra (Ponts) i Leculeanu (Tàrrega), el centrecampista Pau Vidal (Igualada) i els davanters Jofre Graells (Tàrrega) i Cheikh Thiare (Verdú).

El Guissona ha apostat pel potencial del planter i s’ha reforçat amb jugadors contrastats.

El Guissona ha apostat pel potencial del planter i s’ha reforçat amb jugadors contrastats.SEGRE

tracking