SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Bartomeu diu que Iniesta renovarà de forma vitalícia fins que ell vulgui

“Andrés i Leo Messi són un mirall per als nois de La Masia”, assenyala

Josep Maria Bartomeu.

Josep Maria Bartomeu.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, va assegurar que el club té “un principi d’acord” amb Andrés Iniesta perquè el capità renovi el seu contracte –acaba al final d’aquesta temporada– de manera vitalícia, renovable any a any fins que el centrecampista ho consideri necessari abans de retirar-se.

“Ja tenim un principi d’acord per renovar i esperem concretar-lo en les properes setmanes. Estem pendents aquests dies de continuar parlant però Iniesta és un jugador que volem que es retiri aquí, i que es retiri quan ell cregui que es vol retirar”, va assegurar en entrevistes a diversos rotatius barcelonins.

Quant a l’anunci de la renovació, va comentar que li agradaria que sigui aviat. “Continuem parlant. Al final, Andrés és un jugador com Leo (Messi), d’un sol club i referent pel seu compromís i fidelitat. Són un exemple per als nois de La Masia”, va manifestar.

Precisament, sobre la firma del contracte de Leo Messi, el dirigent va recalcar que l’acord és vigent des del juny ja que el va firmar el pare i agent de l’argentí, encara que falta l’acte protocol·lari.

Pel que fa a la moció de censura que l’excandidat a la presidència Agustí Benedito va presentar i que es troba en procés imminent de recollida de firmes, va negar que existeixin motius reals per dur-la a terme.

Tornen cinc internacionals als entrenaments

L’holandès Jasper Cillessen, el portuguès André Gomes, el belga Thomas Vermaelen, així com els francesos Samuel Umtiti i Lucas Digne, que fins ahir estaven amb les seues seleccions, van ser les principals novetats en l’entrenament del Barça. Va ser la primera sessió en la qual el francès Ousmane Dembélé va coincidir amb els seus compatriotes Umtiti i Digne.

tracking