SEGRE

PATINATGE COMPETICIÓ

Mònica Gimeno, segona en els World Roller Games de patinatge

I Noemí Isla és setena al programa curt, quan falta encara disputar el llarg

Mònica Gimeno, Carla Escrich i Noemí Isla, les tres catalanes al patinatge sènior femení a Nanjing.

Mònica Gimeno, Carla Escrich i Noemí Isla, les tres catalanes al patinatge sènior femení a Nanjing.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les patinadores Mònica Gimeno, del Club Patí Mollerussa-Pla d’Urgell, i Noemí Isla, del Club Hoquei Cadí Patinatge Artístic de la Seu d’Urgell, es van classificar ahir en segona i setena posició, respectivament, en el programa curt dels World Roller Games, que es disputen a la ciutat xinesa de Nanjing. Divendres es disputarà el programa llarg i és llavors quan estaran en joc les medalles.

La classificació provisional després del programa curt és liderada per la italiana Silvia Nemesio, seguida de Mònica Gimeno, que s’ha colat entre les també transalpines Silvia Lambruschi i Letizia Ghiroldi, tercera i quarta, respectivament. La cinquena plaça és per a la patinadora argentina Giselle Soler, la sisena per a la catalana Carla Escrich i la setena per a la lleidatana Noemí Isla.

En categoria masculina ha acabat tercer, provisionalment, el català Pere Marsinyach, que se la jugarà també divendres en el disc llarg. A la categoria júnior, cinquena plaça per a Nadia Iglesias, actual campiona d’Europa, i catorzena per a Cristina García, que debutava en competició internacional. García disputarà el seu programa llarg avui dimecres a la tarda, mentre que Nadia competirà demà dijous.

D’altra banda, el conjunt espanyol d’alpí va firmar l’últim dia als Jocs Mundials de patins de Nanjing (Xina) obtenint l’última medalla: un bronze en eslàlom per equip. Després de finalitzar la primera mànega en quarta posició, el bloc format per Núria Requejo, Marta Egeria García, Sergio Méndez i Marc Morera ha aconseguit pujar al podi; concretament al tercer calaix al darrere d’Alemanya (or) i la República Txeca (plata). Espanya va finalitzar a gairebé 13 segons (4:12.31) del bloc germànic (3:59.83) i a cinc de les txeques (4:06.81).

Per la seua banda, la selecció espanyola d’hoquei sobre patins es va classificar per jugar els quarts de final després de derrotar Moçambic per 3-2 en un disputat partit.

Així doncs, la selecció estatal s’enfrontarà a quarts de final a la de Colòmbia, un rival teòricament assequible per als homes que dirigeix Alejandro Domínguez, demà dijous a les 10.30 hora local.

tracking