SEGRE

FUTBOL CORRUPCIÓ

La junta de l'RFEF insta Villar a dimitir

Ja l’hi han comunicat per poder convocar eleccions

El guipuscoà Juan Luis Larrea és el president en funcions.

El guipuscoà Juan Luis Larrea és el president en funcions.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Junta Directiva de la Federació Espanyola de Futbol (RFEF), que es va reunir ahir, va informar que ha traslladat a Ángel María Villar la “necessitat que presenti la dimissió” com a president per poder convocar eleccions, i va donar suport a Juan Luis Larrea com a president en funcions.

Així ho va indicar la Junta Directiva en un comunicat publicat a la pàgina web de l’RFEF al finalitzar la reunió, que va durar tres hores aproximadament i en la qual van participar tots els presidents de les territorials, inclosos els que abans no en formaven part per discrepàncies amb Villar com era el cas d’Óscar Fle (Aragó) i Eduardo Herrera (Andalusia), i exceptuant els presidents investigats pel cas Soule.

Florentino Pérez no va voler anar a la reunió en protesta pels cinc partits que van imposar a Cristiano

“A la reunió que s’ha fet amb el president Villar se li ha traslladat la necessitat que presenti la dimissió com a president de l’RFEF, esperant la seua resposta com més aviat millor. Això donaria lloc a la celebració d’eleccions a la Presidència de l’RFEF”, va indicar el comunicat.

Finalment, la Junta Directiva va reiterar el seu respecte a la presumpció d’innocència de totes les persones investigades en el marc del procediment abreujat 35/2017 -15- que se segueix davant del Jutjat Central d’Instrucció núm. 1 de l’Audiència Nacional, i va manifestar la seua absoluta disposició a col·laborar amb la justícia en l’aclariment dels fets investigats.

D’altra banda, el president del Reial Madrid, Florentino Pérez, va rebutjar acudir a la Junta Directiva de l’RFEF, una plantada que durarà fins que la institució remodeli els organigrames relatius a l’àrea disciplinària i arbitral.

Es tracta d’un desafiament obert a una organització amb la qual les relacions s’han enterbolit públicament. El club blanc va explotar contra l’RFEF arran de la sanció a Cristiano Ronaldo (cinc partits per l’empenta a De Burgos Bengoetxea a l’anada de la Supercopa d’Espanya davant del Barcelona), ja que es va sentir perjudicat i maltractat per l’estament arbitral.

tracking