SEGRE

VÍDEO. Àlex Márquez, evacuat en ambulància després d'una caiguda

Després de marcar el millor temps de l’entrenament a Misano

Àlex Márquez

Àlex Márquez, evacuat en ambulància després d'una caigudaEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Alex Márquez va aconseguir el millor temps en la primera tanda d’entrenaments lliures per al Gran Premi de San Marino de Moto2 al circuit "Marco Simoncelli de Misano abans de tenir una caiguda que li va obligar a ser evacuat en llitera i ambulància a la clínica del circuit.

Márquez va superar el seu propi company d’equip, l’italià Franco Morbidelli, en la segona part de l’entrenament, però en el tram final dels mateixos, en la corba vuit, la seua moto el va llançar pels aires en derrapar la roda posterior i recuperar la tracció d’improvís, la qual cosa li va fer clavar-se un fort cop pel qual va haver de ser traslladat en ambulància la clínica del circuit.

Encara així, Alex Márquez va acabar primer aquesta tanda inicial, amb poc més de dos dècimes de segon d’avantatge sobre Franco Morbidelli i tres respecte del suís Dominique Aegerter (Suter).

A més d’Alex Márquez també se’n van anar per terra, encara que sense conseqüències per a la seua integritat física, l’italià Lorenzo Baldasarri (Kalex).

tracking