SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Atansament a Iniesta

Bartomeu es reuneix amb el capità per tranquil·litzar-lo sobre la seua renovació i hi ha bona predisposició entre tots dos || Serà un contracte fins que es retiri

Messi ja es va entrenar amb la plantilla després de tornar dels partits amb la selecció.

Messi ja es va entrenar amb la plantilla després de tornar dels partits amb la selecció.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, es va reunir amb Andrés Iniesta després d’un dimecres de malentès sobre la seua renovació. El jugador va ser preguntat a l’arribar a Barcelona, després de participar amb la selecció, si podia confirmar el principi d’acord sobre la seua renovació, anunciat per Bartomeu, i Andrés va dir que “no”. A partir d’aquesta resposta es va especular amb una possible tensió entre el futbolista i el màxim dirigent que va ser tallada ràpidament.

Bartomeu i Andrés Iniesta van conversar, segons recullen els rotatius barcelonins, i les dos parts van mostrar una bona sintonia. El Barça vol renovar el capità i el futbolista també desitja continuar. El contracte base està fixat, però queden per resoldre molts detalls, que es parlaran en les properes setmanes.

El màxim responsable de l’àrea de futbol, Pep Segura, ha tornat a apostar pel tècnic

Iniesta tindria un contracte per tota la vida i el futbolista, a cada final de temporada, podria elegir entre continuar o marxar. Tanmateix, s’han de debatre molts altres punts del contracte, com quantitats i clàusules diverses, que estan sense concretar.

José Antonio Iniesta, pare del capità del FC Barcelona, va intervenir ahir en el tema i va tranquil·litzar l’afició blaugrana al mostrar-se optimista sobre la continuïtat del seu fill.

Li van qüestionar a la cadena Cuatro si apostaria res per la renovació de contracte d’Andrés: “No aposto mai, no m’agrada perquè sempre perdo”, va replicar amb ironia, i va afegir: “A nivell professional, Andrés no vestirà mai una samarreta que no sigui la del Barça per no haver de competir contra el Barça.”

tracking