SEGRE

El Lleida jugarà a la Copa contra un equip de Primera Divisió de competició europea

Els blaus han quedat exempts de disputar la tercera ronda de la competició

Una acció del partit de dimecres passat entre el Lleida i el Mallorca a Son Moix.

El Lleida jugarà a la Copa contra un equip de Primera Divisió de competició europeaMiquel Àngel Cañellas

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Esportiu ha quedat exempt de la tercera ronda de la Copa del Rey que s’ha disputar el pròxim dia 20, segons ha determinat el sorteig celebrat aquest divendres. Això significa que l’equip de Gerard Albadalejo jugarà la seua pròxima eliminatòria a la Copa contra un dels equips de Primera divisió que disputen competició europea.

Entre els possibles rivals del Lleida es troben, doncs, FC Barcelona, Real Madrid, Atlético de Madrid i Real Sociedad (de Lliga de Campions) i Villareal, Sevilla i Athletic Club de Bilbao.

El partit d'anada es jugarà el 25 d'octubre al Camp d'Esports i, la tornada, el 29 d'octubre al camp del rival que toqui al sorteig.

El Lleida es va classificar per a la tercera ronda, de la què ha quedat exempt per sorteig, en eliminar dimecres passat el Mallorca, a Son Moix, a la tanda de penals.

En l’actual format de la Copa del Rey, el Lleida tan sols ha superat en una ocasió aquesta tercera ronda, considerada ‘la final dels Segona B’. Va ser la temporada 2013-14, quan després es va enfrontar amb el Betis.

tracking