SEGRE

MOTOCICLISME GP DE SAN MARINO

“No hi ha perill de cap altra ruptura del motor”

Marc Màrquez creu que “treballem en el bon camí” i descarta Rossi

Marc Màrquez, durant la roda de premsa d’ahir prèvia al Gran Premi de San Marino.

Marc Màrquez, durant la roda de premsa d’ahir prèvia al Gran Premi de San Marino.MOTOGP

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El pilot lleidatà de MotoGP Marc Màrquez (Repsol Honda) creu que treballen “en el bon camí” i que “no hi ha perill que es repeteixi la ruptura del motor” aquest cap de setmana al Gran Premi de San Marino. De cara al títol, veu complicat que pugui ser-hi l’italià Valentino Rossi (Yamaha), lesionat a l’accidentar-se fent enduro, situació que va aprofitar per deixar clar que entrenar-se en altres disciplines és part de la seua “feina”.

“Silverstone no va acabar de la millor manera i em sentia molt bé fins i tot en cursa i quan era darrere. A Misano tindrem la mateixa mentalitat de comptar amb el mateix nivell perquè estem treballant en el bon camí. Vam fer un test aquí en el qual em vaig sentir molt bé i ara haurem d’entendre les condicions del cap de setmana i el nivell d’adherència per millorar sessió rere sessió”, va afirmar.

Preguntat per l’absència de Valentino Rossi i les seues opcions per al títol, el de Cervera té dubtes. “Si només es perdés aquest, però si són dos grans premis perd molts punts. El problema per a ell és que a més no és tan sols un el rival sinó tres o quatre perquè Dani [Pedrosa] també hi és. Crec que el més important per a ell és recuperar-se de la millor manera i tornar a ser fort”, va comentar. En aquest sentit, per a Marc “no canvia gens” l’estratègia. “Som molts al capdavant i amb possibilitats de guanyar-lo, així que hem de pressionar al cent per cent. Jo vaig ser capaç d’obrir certa distància i em sentia bé i va passar una cosa que no esperava i sóc una altra vegada al darrere”, va apuntar. A més, no creu que Il Dottore prengués un risc innecessari per entrenar-se en enduro. “Odio quan llegeixo que per què puges a una altra moto perquè és perillós, és part de la nostra feina. Ens encantaria ser a la platja, però allà no pots millorar les habilitats”, va recalcar.

Nieto donarà nom a un carrer i a un centre esportiu a VallecasLa sessió plenària de la Junta Municipal del districte de Puente de Vallecas va aprovar ahir de forma unànime posar el nom del motociclista Ángel Nieto, que va morir recentment, a una via pública i a un centre esportiu, així com recuperar el seu museu dins del districte i col·locar una placa a l’edifici on va residir.

Marc Màrquez, durant la roda de premsa d’ahir prèvia al Gran Premi de San Marino.

Marc Màrquez, durant la roda de premsa d’ahir prèvia al Gran Premi de San Marino.MOTOGP

tracking