PATINATGE COMPETICIÓ

Mònica Gimeno, plata en els World Roller Games de la Xina

Noemí Isla, de la Seu, va ser setena i l’equip d’hoquei jugarà la final

L’entrenadora Laia Fuentes i Mònica Gimeno, ahir amb la medalla de plata de la patinadora lleidatana.

Mònica Gimeno, del Club Patí Mollerussa-Pla d’Urgell, va guanyar ahir la medalla de plata en la modalitat de patinatge artístic, en els World Roller Games que es disputen a la ciutat xinesa de Nanjing, darrere de la italiana Silvia Nemesio. Gimeno, que partia segona després de la disputa del programa curt dimarts passat, va defensar ahir, amb el programa llarg, aquesta posició. La jornada comptava amb la participació de Noemí Isla, del CH Cadí Patinatge Artístic, que va concloure en la setena posició. Per tant, dos lleidatanes en el Top Ten de patinatge artístic en aquesta cita a nivell mundial, que el 2019, d’aquí a dos anys, recalarà a Barcelona.

Aquesta medalla de plata se suma al gran any que està protagonitzant Mònica Gimeno, que el mes d’agost passat es va proclamar Campiona d’Europa per cinquena vegada i tercera consecutiva. A més a més, la patinadora del Mollerussa-Pla d’Urgell també es va penjar la medalla de plata en els World Games que es van disputar a Polònia.

El mes de juliol passat també va confirmar el seu domini a nivell estatal, al conquerir el seu desè títol de Campiona d’Espanya. A més, també ha sigut subcampiona del món i en aquesta mateixa competició s’ha penjat dos medalles de bronze.

D’altra banda, la selecció espanyola masculina d’hoquei sobre patins es va classificar ahir per a la final, al derrotar per 4-0 la potent selecció d’Itàlia. L’equip es va avançar ahir en el marcador amb un gol de Jordi Adroher en el minut 13 i amb aquest resultat d’1-0 es va arribar al descans.

A la segona part, Espanya va encarrilar molt aviat la victòria amb el 2-0 marcat per Albert Casanovas en el minut 27 i va arredonir la victòria amb el 3-0 de Raúl Marín en el minut 42 i el 4-0, també de Casanovas, en el 45, per assegurar-se una medalla.

També competirà per la medalla d’or la selecció femenina d’hoquei en línia. El combinat espanyol va derrotar per 4-0 l’equip de la República Txeca. Quant a l’equip masculí espanyol d’aquesta modalitat, lluitarà avui per la cinquena posició, al derrotar ahir a la selecció de Suïssa per un contundent resultat final de 8-2.