HOQUEI PRETEMPORADA

Sense opcions al Palau

L’ICG Software debuta a la Lliga Catalana amb una derrota a la pista del Barça || Els d’Albert Folguera reben dijous l’Alcoi al pavelló Onze de Setembre

Ros i Enric Duch, ahir durant l’acte d’entrega del carnet, entre els jugadors Candanedo i Mataix.LLEONARD DELSHAMS

L’ICG Software va debutar ahir a la Lliga Catalana amb una derrota per 8-1 al Palau Blaugrana davant del Barcelona. Va ser un partit desigual –també era el primer de la pretemporada per al Llista– en el qual els lleidatans només van poder frenar els blaugranes a la primera part i van ser clarament superats a la segona. El Llista encara no té l’equip al complet, ja que encara no s’han incorporat dos dels fitxatges, els germans Bruno i Roberto Di Benedetto que han participat, amb la seua selecció, França, als World Roller Games de la Xina.

L’ICG, encara mancat de rodatge, va encaixar el primer gol al minut 2, després d’una rematada de Marc Gual i el mateix jugador va firmar el 2-0 al minut 10, resultat amb què es va arribar al descans. A la segona part Darío Giménez va marcar el 2-1 (28’), però quan el Barça va prémer l’accelerador va ser una màquina imparable, com ho demostra el 8-1 final.

El Llista ha augmentat la base i vol comptar l’any que ve amb un equip femení

El Llista tornarà a jugar el dijous dia 14. Serà davant de l’Alcoi a l’Onze de Setembre, també en partit de la Lliga.

Ros augmentarà l’ajuda al club per afrontar la CERS L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, va afirmar ahir que proposarà que el pressupost de la Paeria de l’any vinent inclogui un augment en l’ajuda que rep el Lleida Llista, perquè el club pugui fer front a l’increment de la despesa que li suposa participar aquesta temporada a la Copa CERS. Ros ho va explicar ahir a les oficines del club, durant l’acte protocol·lari mitjançant el qual el Llista li va fer entrega del seu carnet d’abonat per a aquesta campanya.