SEGRE

PIRAGÜISME

Chorraut, bronze en Copa del Món d’Eslàlom i els C2, doblet en Marató

Per la penalització de dos segons per un toc en una de les portes

Chorraut, bronze en Copa del Món d'Eslàlom i els C2, doblet en Marató

Chorraut, bronze en Copa del Món d'Eslàlom i els C2, doblet en MaratóEFE/Archivo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El piragüisme espanyol ha tancat la seua participació en el mundial de Marató amb dos medalles en C2 (Ramón Ferro-Oscar Graña i To Camps-José Manuel Sánchez) i ha aconseguit una altra en la clausura de la V Copa del Món d’Eslàlom, en la que la campiona olímpica Maialen Chorraut ha estat bronze al canal olímpic de la ciutat lleidatana de Seu d'Urgell.

Amb aquestes tres medalles el piragüisme espanyol ha totalitzat set medalles després que dissabte, en la cinquena i última Copa del Món d’Eslàlom, la catalana Núria Vilarrubla aconseguís l’or en C1 i el castellanolleonès David Llorente el bronze a Extreme, mentre que en el Mundial de Marató els gallecs Manuel Garrido i To Camps van aconseguir la medalla de plata i de bronze, respectivament, en C1, informa la federació espanyola.

A la Copa del Món d’Eslàlom la campiona olímpica Maialen Chorraut, s’ha retrobat amb el podi, que aquesta temporada no havia pujat des de la primera de les cinc proves del circuit, en la qual va aconseguir la victòria a Praga.

La palista basca resident en La Seu, que ha realitzat la baixada més ràpida, ha estat tercera per la penalització de dos segons per un toc en una de les portes.

Les altres dos medalles de la jornada per al piragüisme espanyol han correspost al doblet en C2 dels palistes gallecs en el Mundial de Marató, disputada a la ciutat sud-africana de Pietermaritzburg, on Ramón Ferro-Oscar Graña han estat segons i To Camps-José Manuel Sánchez, tercers.

tracking