El Cadí la Seu cau davant el Tarbes en el temps extra

Les de l’Alt Urgell van tenir el tir per guanyar el segon partit de la pretemporada || Dimarts juguen contra el Mann-Filter a Lleida

Les lleidatanes no van aconseguir superar l’agressivitat i el físic del Tarbes francès.AGUSTÍ PEÑA

El Cadí la Seu va caure ahir davant el Tarbes francès (58-65) en el segon partit de la pretemporada, un duel que l’equip de l’Alt Urgell hauria pogut guanyar si hagués entrat l’últim llançament. Tanmateix, el partit se’n va anar a la pròrroga i va ser llavors que el Tarbes va imposar el seu físic per emportar-se el triomf.

L’equip que dirigeix Bernat Canut va ser el dominador dels primers minuts i va imposar un encert més gran per emportar-se el parcial inaugural per 17-11. El Tarbes no es va trobar còmode en atac i les lleidatanes van anar agafant avantatge fins a arribar al descans amb un 33-20. Tanmateix, a partir del tercer quart, les franceses van començar a mostrar la seua millor versió, imposant agressivitat en defensa i trobant millors llançaments, la qual cosa es va traduir en un 48-41 a falta de deu minuts per al final. El Cadí la Seu va anar rebaixant el rendiment ofensiu i en l’últim quart es va quedar a només 6 punts, cosa que va aprofitar el Tarbes per empatar a la recta final del temps reglamentari (54-54). En l’extra, les franceses van ser més agressives i van sentenciar el partit, adjudicant-se el Memorial Jesús Cervós per 7 punts (58-65).

Després de vèncer en el primer partit de la pretemporada al Tolosa i caure ahir davant el Tarbes, les lleidatanes afrontaran el tercer amistós dimarts (20.30), quan s’enfrontaran al Mann-Filter de Saragossa al Barris Nord.