HANDBOL DIVISIÓ D?HONOR PLATA

Planten cara a l’Elda

L’Associació s’estrena perdent de manera ajustada davant d’un teòric favorit || Després d’anar perdent de 5 gols, va estar a un d’empatar a l’últim minut

Irina Pop envoltada de visitants en una acció del partit.

Irina Pop envoltada de visitants en una acció del partit.MAGDALENA ALTISENT

L’Associació Lleidatana d’Handbol va iniciar ahir la Lliga perdent per només dos gols de diferència (26-28) en la visita de l’Elda, un dels equips destinats, a priori, a ser a dalt. Els primers vint minuts del matx van ser molt igualats, i malgrat que en defensa les lleidatanes van donar massa facilitats, en atac es van mostrar molt efectives, amb bones seleccions de tir i aprofitant els contraatacs, per arribar al minut 20 amb empat a 9. En el tram final del primer temps, la igualtat es va decantar cap al costat visitant, ja que l’Elda va aconseguir un parcial de 0-3 en els últims 5 minuts, com a conseqüència d’alguns errors tàctics per part de les lleidatanes (10-13).

Després del descans, el repte de capgirar el marcador semblava una tasca difícil, i malgrat que l’equip de Miroslav Vujasinovic va millorar defensivament, la diferència en el lluminós s’aguantava inalterable. Després d’uns minuts, hi va haver un intercanvi de gols fins que a l’equador d’aquest període l’Elda va agafar l’avantatge màxim que es va registrar en el partit, de cinc gols, fruit de repetides pèrdues de pilota locals i errors en l’acabament i en el tir. De totes maneres, l’Associació va reaccionar amb temps per provar de remuntar i el dedicat treball defensiu en l’últim quart d’hora va permetre, a falta de 3 minuts, estar a només tres gols per sota. Quan faltaven 45 segons per al final, les locals eren a tot just un gol de l’empat, però no van poder aconseguir la possessió en l’últim atac eldenc, per la qual cosa l’equip visitant es va emportar els dos primers punts de l’Onze de Setembre. Després d’estrenar-se a casa amb derrota, l’Associació visitarà la pista del Morvedre de Sagunt aquest diumenge vinent a les 13.00 hores.