València i Atlètic es reparteixen els punts en un duel molt igualat

Garay i Carrasco lluiten una pilota durant el partit d’ahir.

Garay i Carrasco lluiten una pilota durant el partit d’ahir.FIRMA

La igualtat entre el València i l’Atlètic de Madrid va provocar un just empat (1-1), en un partit intens i emocionant, però amb poques ocasions de gol, en el qual el conjunt valencià va portar una mica més la iniciativa davant d’un rival que es va limitar a intentar-ho a la contra.

El València va demostrar que la distància amb l’Atlètic, pel que fa al joc, s’ha reduït des de la campanya passada a força d’ordre, criteri i qualitat. El conjunt del Cholo Simeone va començar millor i, quan no va ser millor que el València, va saber controlar l’oponent amb confiança i, sobretot, experiència. L’encontre va començar amb molta intensitat, sobretot per part de l’Atlètic de Madrid, que es va apropiar la pilota i va jugar molt a prop de la porteria de Neto durant els primers deu minuts.

Al davant va tenir un rival al qual li va costar trobar el ritme del xoc. Ho va aconseguir a partir del quart d’hora de joc, moment en el qual el matx es va començar a ajustar al que s’esperava, amb un equip local més dominador i un Atlètic disposat a sorprendre a la contra.

Així, un i altre equip es van esforçar al màxim, no van donar respir al rival i van mostrar la seua solvència per evitar qualsevol sorpresa imprimint-hi concentració i ordre tàctic. Conseqüència de tot plegat va ser el control del joc per part dels locals, però també la falta d’ocasions de gol. I, al final, un just empat.