SEGRE

TRIAL MUNDIAL

Arnau Farré queda catorzè i Toni Bou s’emporta el seu onzè títol

Arnau Farré durant la prova disputada a la República Txeca.

Arnau Farré durant la prova disputada a la República Txeca.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El pilot de trial de Vilanova de Segrià Arnau Farré es va classificar en catorzè lloc al Gran Premi de la República Txeca, seu de la setena i penúltima prova del Mundial de TrialGP 2017, un Mundial que es va adjudicar matemàticament i per onzena vegada a l’aire lliure (vint-i-dosena en total en aquest esport) el barceloní Toni Bou, que va creuar la meta en segon lloc.

Per la seua banda Farré, recentment proclamat campió d’Europa absolut, no va veure recompensada la participació en la seua tornada a la competició a l’aconseguir una targeta final de 93 punts.

D’aquesta manera, sortint dels últims de la seua classe, el lleidatà va completar la primera volta per les quinze zones obligatòries amb 36 punts. Al segon pas no va poder revalidar el seu nivell d’encert i es va deixar 56 punts, més un d’extra per temps. “Tot el que m’ha sortit a la primera volta, a la segona no m’ha sortit”, va declarar Arnau Farré, que va assegurar que “a Itàlia tornarem a estar entre els millors”.

A falta d’una cursa perquè finalitzi un Mundial que ja té vencedor, el jove lleidatà manté el dotzè lloc amb 27 punts en la primera temporada a la categoria reina, que finalitzarà d’aquí a set dies a la localitat italiana d’Arco di Trento.

tracking