Muniain i Aduriz baten un bon Girona i col·loquen l'Athletic quart

L’Athletic, letal amb un rival que planta cara

Marc Muniesa disputa una pilota amb Aduriz a l’encontre d’ahir.

Marc Muniesa disputa una pilota amb Aduriz a l’encontre d’ahir.EFE

Dos gols de Muniain i Aduriz van donar la victòria a l’Athletic per 2-0 davant un Girona que va oferir una bona imatge a San Mamés, en el que va ser el primer desplaçament de la seua història com a equip de Primera. La solidesa i eficàcia del conjunt blanc-i-roig van ser claus per decidir un xoc gris que va servir als de Ziganda per ascendir a la quarta plaça.

No es va trobar gens còmode l’Athletic en un inici de partit en què el Girona li va discutir seriosament la possessió. No obstant, després de 25 minuts, en la primera aproximació perillosa, Muniain va trencar el guió. Williams va posar una pilota a l’àrea des de la banda dreta que no va arribar a rematar Aduriz, però sí el navarrès, per batre a boca de canó Iraizoz (1-0). El Girona va acusar el gol i l’Athletic va començar a sentir-se una mica més còmode, i un servei en llarg d’Herrerín que va traspassar totes les línies visitants, la va caçar Williams dins de l’àrea i el davanter va posar el cuir per a l’arribada d’Aduriz, que va definir amb qualitat per segellar el marcador (2-0).

Al minut 11, el públic de San Mamés va dedicar una ovació a Catalunya amb motiu de la Diada

Al minut 11, San Mamés va dedicar una ovació amb motiu de la Diada i, abans de començar, el Girona va realitzar la tradicional entrega floral al bust de Pichichi, ja que es tractava de la seua primera visita a la Catedral.