SEGRE

EL MILLOREL PITJOR

Victòria i ‘play-off’

El Lleida derrota el Penya Esportiva amb dos gols de Nierga, manté la imbatibilitat i s’enfila a la quarta posició de la taula || L’equip d’Albadalejo va patir al final després del gol dels eivissencs al minut 87

Marc Nierga celebra un dels dos gols que va marcar ahir al Camp d’Esports i que van donar una important victòria al Lleida davant del Penya Esportiva.

Marc Nierga celebra un dels dos gols que va marcar ahir al Camp d’Esports i que van donar una important victòria al Lleida davant del Penya Esportiva.SANTI IGLESIAS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Lleida ja està en zona de play-off. L’equip de Gerard Albadalejo es va imposar ahir per 2-1 al Penya Esportiva de Santa Eulària, de manera que manté la imbatibilitat en aquest inici de temporada –després de quatre jornades de Lliga i dos rondes de la Copa del Rei– i s’enfila fins a la quarta posició, amb 8 punts, a l’encadenar la segona victòria. El triomf davant de l’equip d’Eivissa no va ser fàcil. Però el Lleida va treballar bé el partit, va jugar un bon futbol en molts minuts, tot i que encara li queda trobar solucions per a les “apagades” que pateix en determinats moments, una cosa d’altra banda lògica a aquestes altures de la temporada. Albadalejo demanava divendres que l’equip sabés tancar el matx, una cosa que no va aconseguir al seu primer duel al Camp d’Esports davant del Deportivo Aragón. Ahir semblava que ja estava tancat, fins que es va tornar a obrir al minut 87, la qual cosa va fer que els últims minuts es visquessin amb cert sofriment.

En futbol, és tan dolent no saber tancar un partit com pensar que ja el tens tancat. I això és el que li va passar ahir al Lleida. Amb 2-0 en el marcador, davant d’un rival que va pressionar però no va aclaparar i amb menys de deu minuts per al final, l’equip va baixar una marxa i ho va saber aprofitar el Penya Esportiva per retallar distàncies i creure’s que podia puntuar. No hauria estat just, perquè el Lleida va jugar millor, va tenir més ocasions i va merèixer, sense cap mena de dubte, la victòria, la primera en Lliga al Camp d’Esports i la segona consecutiva en la competició.

L’encontre va ser trepidant en els primers minuts. De Val només va necessitar 30 segons per donar el primer ensurt a Diego Rivas, ahir porter titular desbancant Oliveros. La resposta del Lleida no es va fer esperar i Nierga, un minut més tard, va obligar Dennis a lluir-se, que va enviar a córner una potent rematada. I, tot seguit, Bernal es va escapar d’Aitor Núñez i es va plantar davant de Rivas, però va rematar molt malament i el porter del Lleida la va aturar amb facilitat. El partit va interrompre el ritme i el Lleida va anar imposant a poc a poc el seu joc i va començar a crear ocasions. Ho van intentar Nierga, Manu Molina i Iván Agudo, però el que va encertar va ser Marc Nierga, que al minut 30 es va avançar a Dennis per marcar l’1-0 amb el qual es va arribar al descans. A la segona part el Lleida havia de tancar el partit, però els primers minuts van ser del Penya Esportiva que, tot i que poques, va disposar d’alguna ocasió clara. Però de nou l’eficàcia va ser del Lleida. Dennis va cometre al minut 72 un clar penal sobre Javi López, que Nierga va transformar en el 2-0. Tocava deixar morir el partit, però el rival no ho va permetre. Erik va marcar el 2-1 al minut 87 i, tot i que el debutant Adrià Gené va fer un pal al 87, va tocar patir fins al xiulet final.

Marc Nierga celebra un dels dos gols que va marcar ahir al Camp d’Esports i que van donar una important victòria al Lleida davant del Penya Esportiva.

Marc Nierga celebra un dels dos gols que va marcar ahir al Camp d’Esports i que van donar una important victòria al Lleida davant del Penya Esportiva.SANTI IGLESIAS

tracking