SEGRE

FUTBOL LLIGA DE CAMPIONS

“Aquests 3 punts valen molt”

El Barça de Valverde s’estrena avui a la Champions rebent la Juventus || Sergi Roberto i Denis Suárez tornen a una llista de la qual cauen Aleix Vidal, Vermaelen, Digne i Alcácer

Sergi Roberto torna a la llista de convocats mentre que Vermaelen es queda fora una altra vegada.

Sergi Roberto torna a la llista de convocats mentre que Vermaelen es queda fora una altra vegada.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El nou Barcelona d’Ernesto Valverde es posarà a prova avui (20.45 hores/TV3/A3), davant del subcampió d’Europa, la Juventus, el seu botxí a la Lliga de Campions la passada campanya i que li servirà per calibrar el veritable nivell en aquesta arrancada de curs. L’equip blaugrana lidera la Lliga espanyola amb 9 punts de 9 de possibles, 9 gols a favor i cap en contra, i a poc a poc va afinant la posada al punt després de caure a la Supercopa d’Espanya davant del Reial Madrid, en pretemporada.

“Cadascú és amo de la seua vida i del seu futur, de fer el que cregui convenient”, diu Valverde

El tècnic extremeny va deixar clara ahir la importància del debut europeu. “És molt important guanyar els primers tres punts perquè signifiquen molt”, i va avisar que “només és una sensació” que Barça i Juventus es juguen les dos primeres places classificatòries, perquè considera que els altres dos rivals, Olympiacos i Sporting de Lisboa, poden generar algun disgust als favorits si es distreuen.

Aleix Vidal, Digne i Vermaelen, per decisió tècnica, i Paco Alcácer, a causa d’una gastroenteritis, són les principals absències a la llista de convocats de Valverde, en la qual sí que entren Sergi Roberto, ja superades les molèsties de genoll, i Denis Suárez. És possible que Andrés Iniesta no surti d’inici, ja que el centrecampista blaugrana acumula tres partits seguits jugant de titular, entre la selecció espanyola i el Barça. “No oblido el seu potencial, però té una edat [33 anys] i la seua posició exigeix molt desgast”, va apuntar Valverde, que no va voler parlar sobre la renovació del manxec: “Cadascú és amo de la seua vida i del seu futur, de fer el que cregui convenient. La meua intenció és que Andrés es trobi implicat amb l’equip i a gust, perquè pugui rendir al màxim, però no només Andrés, la resta també.”

Tampoc va confirmar si Dembélé jugarà de titular, encara que va deixar clar que, malgrat que ha fet pocs entrenaments, es troba preparat per jugar noranta minuts. “Dembélé pot entrar ja en qualsevol moment. Ara, la competició mana i el que compta és guanyar i posar els millors”, va sentenciar.

Sergi Roberto torna a la llista de convocats mentre que Vermaelen es queda fora una altra vegada.

Sergi Roberto torna a la llista de convocats mentre que Vermaelen es queda fora una altra vegada.EFE

tracking