SEGRE

MOTOCICLISME SUPERMOTARD

David Giménez s'endú el setè estatal de supermotard

Un altre lleidatà, Joan Lladós, puja al tercer calaix del podi

D’esquerra a dreta, Joan Lladós, David Giménez i Cardús.

D’esquerra a dreta, Joan Lladós, David Giménez i Cardús.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Campionat d’Espanya de supermotard continua sota la tirania del lleidatà David Giménez, que ja acumula set títols estatals en dos categories diferents. El pilot del Suzuki Grau Racing, que no va començar gens bé la temporada a causa de les caigudes, l’ha acabat en gran, amb una triple victòria en l’última cita disputada a la localitat lleonesa de La Bañeza, que li ha valgut un nou títol de campió d’Espanya, el tercer en la categoria reina, l’SM Open, a què se n’han d’afegir quatre més a la de Promeses. “Aquest any m’ha deixat molt més bon sabor, perquè ha estat més disputat”, va reconèixer el lleidatà.

Després de quedar fora del podi en les dos primeres proves del certamen, totes dos disputades al circuit d’Alcarràs, Giménez va reaccionar i va capgirar la situació al campió guanyant les tres cites següents, en les quals es va imposar en vuit de les nou mànegues. El podi de la categoria reina el van completar el barceloní Ramon Cardús, pilot del Suzuki Grau Racing, i el lleidatà Joan Lladós, que es va penjar la medalla de bronze.

Lladós va ser quart a la primera mànega en el traçat de La Bañeza, però va millorar molt més en les dos entrades a pista següents, en què va sumar dos segones posicions que el van situar a la segona plaça final. Ara el lleidatà viatjarà a Àustria per participar en la ronda final del Campionat d’Europa de supermotard.

Per la seua banda, el colombià Daniel Guzmán, també de l’estructura del Suzuki Grau Racing, ha sumat el primer títol estatal de la seua carrera al guanyar la categoria Promeses. Així mateix, el lleidatà Òscar Mocé, després d’una temporada complicada per culpa de les lesions, ha acabat pujant al tercer calaix final de la categoria Màster.

tracking