SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Una arrancada de rècord

El Lleida no encadenava les quatre primeres jornades sense perdre des de la temporada 1994-1995 || És el segon millor inici en punts des de la 2004-2005

El Lleida Esportiu va fer ahir la tradicional ofrena de la Diada.

El Lleida Esportiu va fer ahir la tradicional ofrena de la Diada.LLEIDA ESPORTIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Esportiu està protagonitzant un inici de temporada de rècord, al mantenir-se invicte després dels sis primers partits disputats, quatre a la Lliga i dos a la Copa del Rei. De fet, l’equip del Camp d’Esports no encadenava els quatre primers partits de Lliga sense perdre des de la temporada 1994-1995, l’última en què hi va ser Mané, competint a Segona A i que va finalitzar amb la promoció d’ascens a Primera, perduda davant de l’Sporting. En tota la història de la UE Lleida, només va passar nou vegades que l’equip no perdés els quatre primers partits de la Lliga. En l’esmentada temporada 1994-1995, l’equip va estar invicte sis jornades, ja que va perdre en la setena i només hi ha un registre superior a això, els 14 partits sense perdre amb els quals el Lleida va arrancar la temporada 1992-1993, que va acabar amb l’ascens a Primera divisió. La primera derrota va arribar llavors en la jornada número 15.

Si el Lleida no perd diumenge vinent a Son Malferit, el camp de l’At. Balears, seran 7 els partits sense perdre, comptant Lliga i Copa, la qual cosa representarà el segon millor registre des de la 1992-1993.

En aquests quatre primers partits de Lliga, el nou Lleida de Gerard Albadalejo ha sumat 8 punts, amb la qual cosa s’ha situat en la quarta posició, en zona de play-off. En aquest aspecte, l’actual temporada suposa la segona millor arrancada pel que fa a punts des de la temporada 2004-2005. En aquella ocasió, l’equip tenia 9 punts després dels quatre primers partits, encara que n’havia perdut un, el mateix que va succeir també a la campanya 2013-2014, quan, amb Toni Seligrat a la banqueta, l’equip blau també tenia 9 punts després de les quatre primeres jornades de Lliga.

Una altra dada positiva per a l’actual Lleida és que ha marcat en els quatre partits de Lliga que ha disputat: un gol al Badalona, un altre al Deportivo Aragón, encara un altre al Peralada i dos diumenge, al Penya Esportiva. El referent, en aquest cas, és més recent, ja que l’última vegada que ho va aconseguir va ser la temporada 2013-2014.

Al Lleida, després de situar-se quart amb aquest bon inici de Lliga, l’esperen ara dos sortides molt exigents: diumenge visita l’At. Balears (sisè) i en la jornada 7, l’Ontinyent (cinquè). Pel mig arriba l’At. Saguntí.

El Lleida Esportiu ja ha fet debutar vint-i-cinc lleidatans amb GenéAdrià Gené es va convertir diumenge en el futbolista lleidatà número 25 a debutar al primer equip del Lleida Esportiu. Abans que ell ho havien fet Pau Bosch, Jesús Imaz, Pere Milla, Òscar Rubio, Miki Massana, Jerson Bosch, Noel Carbonell, Xavi Quintillà, David Giménez, Genís Soldevila, Artur Gòdia, Roger Canadell, Òscar Canadell, Dani Pujol, Saife Alami, Joel Huertas, Oriol Esteve, Genís Serra, Sergi Palau, Xavier Puiggròs Putxi, Jaume Viñes, Gerard Borda, Mario Peco i Bojan Radulovic. Tot i això, en quatre dels sis partits d’aquesta temporada, no hi ha hagut lleidatans a l’equip titular. Sí que ho van ser Huertas i Bojan davant Aragón i Melilla.

tracking