SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

El Lleida Esportiu cobrarà aquest any més de TV3

El nou conveni que es firmarà augmenta fins als 40.500 euros

Nierga celebra un dels dos gols que va marcar diumenge.

Nierga celebra un dels dos gols que va marcar diumenge.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Esportiu renovarà en breu el conveni anual amb TV3, pel qual el club rebrà un lleuger augment respecte a la quantitat percebuda la temporada passada. El Lleida s’assegura cobrar una quantitat fixa, que serà de 40.500 euros, pels partits que la televisió autonòmica retransmeti al llarg de la temporada des del Camp d’Esports, sigui quin sigui el nombre d’encontres. Aquesta xifra suposa uns 3.000 euros més respecte a l’anterior.

En cas que el Lleida es classifiqui per disputar el play-off d’ascens a la Segona divisió A, al fix de 40.500 euros s’afegiria una quantitat de 7.500 euros, en aquest cas, per cadascun dels partits que fossin retransmesos en directe. En principi, el Lleida i TV3 firmaran la renovació del conveni el pròxim dia 20.

D’altra banda, la bona marxa a la Copa del Rei ja ha començat a ser econòmicament rendible per al club. A més de la taquilla que pugui fer el Lleida en el duel davant de l’equip de Primera divisió que li correspongui en sort, el club ja ha guanyat uns 40.000 euros per haver superat les dos primeres rondes. La Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) premia en metàl·lic els clubs que passen rondes. Així, l’eliminació del Melilla en la primera va suposar al Lleida una quantitat aproximada de 17.000 euros, mentre que l’eliminació del Mallorca, al ser segona ronda i fora de casa, reportarà al club lleidatà uns 23.000 euros més.

El sorteig de la quarta ronda, en la qual el Lleida, ja exempt de la tercera, s’enfrontarà amb un equip de Primera divisió dels que disputen competició europea, serà el dia 28.

El club, d’altra banda, tindrà durant el dia d’avui les oficines tancades. Tornaran a obrir demà en l’horari habitual, que és de 16.30 a 20.00 hores.

tracking