SEGRE

DEPORTES

“Quan Leo agafa la pilota, en passa sempre alguna de bona”

Valverde es rendeix al talent de Messi: “Abans el patia, ara en gaudeixo”

Messi encara Douglas Costa en una acció del partit d’ahir davant de la Juve.

Messi encara Douglas Costa en una acció del partit d’ahir davant de la Juve.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’entrenador del Barcelona, Ernesto Valverde, es va mostrar molt satisfet pel bon inici a la Champions i es va rendir al talent de Leo Messi, autor de dos dels gols marcats per l’equip a la Juventus. “Tinc la sensació que, quan Leo agafa la pilota, passarà alguna cosa, qualsevol cosa, una cosa bona per a nosaltres”, va valorar el tècnic. “Leo ha fet un gol extraordinari. He patit molt tenint Messi al davant i ara tinc la sort de tenir-lo a favor”, va admetre. “Ha desencallat el partit. Ha trobat el forat. I té una gran implicació, et fa gol en qualsevol posició. És un dels més importants del club i de la història”, va afegir el tècnic.

Sobre el partit, va dir que a la victòria d’ahir “li donem molt valor, sobretot des de la classificació. Hem jugat contra un finalista i és una bona sensació començar guanyant”. Va valorar també que “la gent ha entès que el partit requeria paciència i després, amb el gol, ja hem tingut més espais. Ha estat un partit bo contra un gran rival i la gent se n’ha anat contenta, i nosaltres, també”, va destacar. “És important guanyar el primer partit”, va insistir.

Sobre el fet que l’equip encara no ha encaixat cap gol, ni a la Lliga ni a la Champions, va comentar que “és molt important tenir la sensació que al contrari li costa marcar-nos. I si concedim alguna cosa, que siguin xuts llunyans. Amb la pilota, hem d’atacar tots, i sense ella, tots defensem”.

De Dembélé, ahir titular, va comentar que “ha estat com els altres, treballant bé. És un jugador ràpid i amb la pilota sembla que sempre desbordarà. Com tots, anem avançant i cal tenir en compte que acaba d’arribar”.

Per la seua part, l’entrenador de la Juventus, Massimiliano Allegri, va admetre que Messi va ser “determinant” i va restar importància a la derrota del seu equip: “No compromet res, ens fa entendre que a la Champions no et pots permetre el luxe de perdre la concentració ni una sola vegada en tot el partit davant de rivals d’aquest nivell. Potser contra un equip sense Messi no et marquen, però ell ens n’ha fet dos i ens mostra que hem de créixer a nivell mental. Si et marquen un gol, has de seguir en el partit.”

El PSG de Neymar i el Chelsea golegen en la seua estrena El Chelsea i el PSG van firmar les golejades més grans de la jornada. L’equip anglès va superar 6-0 el Qarabag de l’Azerbaidjan i els parisencs es van imposar 0-5 al Celtic a Glasgow, amb gol de Neymar, un altre de Mbappé (que va voler agredir un espectador) i dos de Cavani. El cinquè va ser en pròpia porta. Bayern i Manchester United van guanyar 3-0 l’Anderlecht i el Basilea, respectivament. En l’altre partit del grup del Barça, l’Olympiakos va perdre 2-3 davant de l’Sporting.

Messi encara Douglas Costa en una acció del partit d’ahir davant de la Juve.

Messi encara Douglas Costa en una acció del partit d’ahir davant de la Juve.EFE

tracking