SEGRE

BÀSQUET AMISTÓS

El Barcelona juga avui amb el campió de l'Argentina a Balaguer

Els blaugranes acaben l’‘stage’ a Andorra

Al pavelló de Balaguer s’han canviat les cistelles per acollir el partit del Barcelona.

Al pavelló de Balaguer s’han canviat les cistelles per acollir el partit del Barcelona.JOAN BOVÉ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El nou Barcelona de Sito Alonso es posarà avui a prova a Balaguer. Els blaugranes s’enfrontaran amb el campió de l’Argentina, el San Lorenzo de Almagro (20.30 h), que dimarts passat va derrotar en un altre d’amistós el Reial Madrid per 81-84. El partit serà una festa per a la capital de la Noguera i durant el matx s’han preparat diverses activitats, com ara actuacions, sortejos i la participació del públic en diferents concursos a la pista.

Albert Marvà, tècnic d’Esports de l’ajuntament de Balaguer, explicava ahir que “fins al moment s’han venut unes 500 entrades i calculem que el recinte comptarà amb 700 espectadors”. L’aforament màxim és de 1.000. Va afegir que “els preparatius del pavelló es faran el mateix matí del partit, encara que les cistelles ja s’han col·locat”. S’han portat les que té Ponts.

El duel, que es juga a les 20.30 h, serà televisat per Barça TV i per una cadena argentina

El Barcelona arribarà a Balaguer des d’Andorra, on avui conclou el seu stage. El tècnic, Sito Alonso, no podrà comptar amb Juan Carlos Navarro ni amb el lleidatà Pierre Oriola, que són amb Espanya a l’Eurobàsquet, però sí que hi seran alguns dels nous fitxatges i figures, com Thomas Heurtel, Petteri Koponen, Ante Tomic o Aleksander Vezénkov.

El partit serà televisat per Barça TV i per una cadena argentina, país del qual s’han acreditat una desena de periodistes. El San Lorenzo de Almagro és el campió de les dos últimes Lligues argentines i té com a entrenador Julio Lamas, exseleccionador del seu país i extècnic del Reial Madrid, entre altres equips de l’ACB.

D’altra banda, avui juguen a Montsó Andorra i Tenerife (20.00 h). En aquest mateix escenari, diumenge ho faran Tenerife i Barcelona (12.30 h).

tracking