FUTBOL SALA SEGONA DIVISIÓ B

Desfeta en el debut

El Futbol Sala Linyola va començar amb mal peu la temporada oficial i va sortir golejat de la seua visita al Dénia per 9-2. L’equip de Xavier Molins va disputar un mal partit en el qual no va ser rival per a un conjunt alacantí molt superior en totes les fases del partit.

En la primera part, els lleidatans van tenir uns deu primers minuts correctes, i van arribar a disposar d’alguna ocasió, però dos errors individuals van propiciar dos gols locals que van delmar la moral dels del Pla d’Urgell. Abans del descans, hi va haver temps per a un nou gol local, de manera que el resultat ja era de 3-0, molt difícil de remuntar tenint en compte el que es va veure en aquesta primera fase.

El Linyola va avançar el porter amb el 3-0, però no va encertar de cara al gol i va seguir encaixant-ne

En la represa, el Linyola va avançar la posició del porter per guanyar presència en atac. Amb això, va aconseguir mantenir la possessió de la pilota, i el Dénia va haver de defensar-se, però la baixa efectivitat lleidatana i, després de dos gols locals, el porter lleidatà va tornar a retrocedir la posició.

Es tractava del debut del Linyola a la Lliga aquesta temporada, ja que el partit corresponent a la primera jornada, que l’havia d’enfrontar al Mataró, es va ajornar fins al 6 de desembre, a petició de l’equip barceloní. Després d’aquesta dura derrota, els del Pla d’Urgell rebran diumenge vinent, dia 24 (11.30), el Natació Sabadell en el primer partit a casa, encara que es jugarà a Mollerussa, ja que la pista del Linyola es troba en obres.