SEGRE

BÀSQUET EUROBÀSQUET

Espanya busca avui la medalla bronze en l'adéu de Navarro

El blaugrana s’acomiada de la selecció

Juan Carlos Navarro va fer ahir la seua última roda de premsa amb la selecció espanyola.

Juan Carlos Navarro va fer ahir la seua última roda de premsa amb la selecció espanyola.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La selecció espanyola de bàsquet juga avui davant de Rússia (16.00/Cuatro) la final de consolació de l’Eurobàsquet 2017, en la qual el quadre de Scariolo buscarà acabar la participació penjant-se la medalla de bronze, després de ser eliminada a les semifinals per Eslovènia. Serà l’últim partit de Juan Carlos Navarro amb la selecció, que va dir que “seria ideal” acabar la carrera amb la medalla de bronze a l’Eurobàsquet.

“Tant de bo l’escenari hagués estat diferent i estiguéssim a punt de jugar la final de l’Eurobàsquet, però no ha estat així. Tenim aquesta oportunitat i esperem que aquesta carrera, que ha estat plena d’èxits, acabi amb una medalla, això seria ideal”, va afirmar Navarro. El jugador blaugrana va tenir paraules d’agraïment per als tècnics i companys al llarg de la seua etapa a la selecció, moment en el qual la plantilla al complet, que presenciava l’última roda de premsa del seu capità, va trencar la tensió amb un sonor aplaudiment que va fer que Navarro s’emocionés. La selecció russa d’Aleksei Shved serà l’últim rival en la lluita per aconseguir la sisena medalla consecutiva i la novena de les últimes deu edicions del campionat. Els russos, al contrari, des de l’any 2011 que no guanyen res, quan van aconseguir el bronze davant de Lituània. Després del duel entre espanyols i russos, es disputarà la gran final de l’Europeu (20.30 hores), que jugaran Eslovènia, que va ser el botxí d’Espanya, i Sèrbia.

Eslovènia, liderada per Luka Doncic, i la Sèrbia de Bogdanovic lluitaran avui per l’or a l’Eurobàsquet

L’eslovè Luka Doncic i el serbi Bogdan Bogdanovic, dos talents en estat pur, seran avui els principals protagonistes de la final de l’Eurobàsquet 2017 a la recerca de la medalla d’or, i els màxims candidats per al premi individual de jugador més valuós (Most Valuable Player).

tracking