Borja Mayoral celebra el gol davant de la Reial Societat amb la resta dels companys.EFE

El Reial Madrid va corregir l’erràtic rumb que havia pres a l’inici de la Lliga amb un triomf incontestable davant la Reial Societat (1-3) a Anoeta, on Borja Mayoral, que va suplir el lesionat Benzema, va firmar el primer gol en partit oficial amb l’equip blanc i Gareth Bale va tornar a donar senyals de vida amb el gol que va tancar el partit. L’equip madridista, amb baixes importants a l’onze inicial, va sortir a Anoeta a set punts de diferència del Barcelona i la Reial va especular amb aquesta circumstància. Va entregar el comandament del partit al rival amb l’esperança de batre’l en alguna contra. El gol del del planter als 20 minuts va fer presagiar el pitjor per als donostiarres, però, en menys de deu minuts, la Reial havia empatat el partit amb un gol de bandera del jove Kevin Rodrigues. Durant la celebració del gol, una tanca publicitària es va desprendre de la grada supletòria i va caure sobre un operari de televisió, que va haver de ser retirat en llitera, la qual cosa va provocar que el partit estigués diversos minuts aturat. Un cop reprès el duel, l’internacional sub-21 donostiarra a prop va estar de marcar una altra vegada en una nova rematada que aquest cop va repel·lir el travesser amb Keylor Navas ja batut. Kevin Rodrigues estava a punt de convertir-se en l’infortunat protagonista d’un xoc que va passar en un instant de la possibilitat d’avantatge local a l’1-2 madridista, quan el lateral blanc-i-blau va interceptar un xut de Mayoral, va desviar la trajectòria i va batre un sorprès Rulli. En la segona meitat hi va haver menys ocasions i va ser Bale, que va guanyar per velocitat al seu marcador, el que va sentenciar amb l’1-3 definitiu.