El Sevilla s'emporta el triomf de Girona gràcies a un gol de Luis Muriel

L’equip local va pagar cara la falta d’empenta

Una acció del partit jugat ahir entre Girona i Sevilla.

Una acció del partit jugat ahir entre Girona i Sevilla.EFE

Amb un gol del davanter colombià Luis Muriel en va tenir prou el Sevilla per emportar-se els tres punts en la visita a Montilivi (0-1), en un partit en el qual els locals van tenir opcions i, fins i tot, van malgastar un penal per mitjà d’Àlex Granell en els minuts finals.

A pesar de dominar el joc en diverses fases del partit, el Girona es va mostrar sense empenta i va sucumbir davant d’un Sevilla que va sortir amb una alineació en la qual tan sols hi havia tres dels jugadors que van sortir d’inici en el partit de dimecres davant del Liverpool: Sergio Rico, Steven N’Zonzi i Éver Banega.

Des del començament del partit, els dos conjunts es van mostrar còmodes i ben situats sobre el terreny de joc de Montilivi.

Els locals, emparant-se en la gran visió de joc de Granell i en les centrades d’Aday i Johan Andrés Mojica des de les bandes, van aconseguir el control del partit i van posar contra les cordes el Sevilla.

En la segona meitat, la igualtat que es va veure en els primers 45 minuts va deixar pas a un domini més gran dels futbolistes d’Eduardo Berizzo. Encara que els locals van començar tenint una clara ocasió de Juanpe i una altra de Stuani, el Sevilla, de mans d’un Muriel més lluitador que efectiu, es va imposar ràpidament en l’intercanvi de cops. El davanter colombià, que va avisar amb un parell de rematades perilloses, va obrir el marcador amb un xut ras enganxat a un pal (0-1, 68’), una acció en la qual Gorka no va estar gaire afortunat.