SEGRE

EL MILLOREL PITJOR

Triomf brillant

El Lleida Esportiu B venç a Valls a l’igualar dos vegades el marcador i sentenciar al minut 87 || El porter Marc va ser decisiu al parar un penal amb 2-1

El Lleida Esportiu B va mostrar la seua millor versió amb un gran joc col·lectiu per superar el Valls.

El Lleida Esportiu B va mostrar la seua millor versió amb un gran joc col·lectiu per superar el Valls.ÁREA 11

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Enorme victòria del Lleida Esportiu B a Valls. El conjunt que dirigeix Ismael Mariani va superar importants adversitats i, quan tot semblava perdut, va remuntar amb punt d’honor i bon joc contra un quadre local que va claudicar davant la major empenta dels lleidatans (2-3). Els locals van fallar un penal amb el 2-1 que hauria pogut canviar el partit. L’inici va ser de lluita total entre tots dos, amb jugades a una i altra banda. De fet, aquesta va ser la tònica constant durant un primer temps mogut, dinàmic, obert i amb moltes alternatives. La primera arribada amb perill la va protagonitzar el local Miranda per l’esquerra, però la centrada no va trobar rematador. El Lleida B va respondre amb un cop de cap de Martínez que se’n va anar fora. A partir d’aquí, els lleidatans van passar a dominar i a sotmetre parcialment el Valls, si bé els locals creaven molt perill a la contra. Amb el duel més igualat i la pluja d’aproximacions, un parell d’ocasions seguides dels de Mariani van ser el preludi del gol local, obra de Miranda amb un bon tret davant del qual Marc no va poder fer res (1-0). Encara quedaven 15 minuts per arribar al descans i tots dos conjunts van seguir atacant amb un ritme frenètic i, just abans del final del primer temps, Huertas va tenir una ocasió per empatar, però la rematada li va sortir lleugerament desviada. El segon temps no hauria pogut començar millor per al filial blau, que amb un penal va tornar l’equilibri al marcador (1-1). El gol va deixar al darrere un nou partit amb tots dos equips buscant el gol a la seua manera. El Valls, amb joc més directe i en l’estratègia, i un conjunt del Segrià molt entonat, jugant i volent jugar en tot moment i fiant la victòria a l’ambició ofensiva. Amb tot, un error defensiu va propiciar el 2-1, en una passada en llarg de Botero a Pérez i aquest per a Ferri, que no va fallar en la definició. Després del gol, el Lleida B continuava proposant tot el joc però la defensa del Valls es mantenia molt segura. I aquest guió es va trencar a vint minuts del final, quan el Valls va disposar d’un penal per sentenciar el partit, però el porter Marc el va repel·lir. Aleshores, els de Mariani es van encoratjar i se’n van anar a buscar la diana de l’empat. Aquest gol arribaria en un xut des de la frontal de Huertas que ratificava la qualitat superior dels blaus (2-2). I quan faltaven set per a la conclusió, una contra molt ben muntada derivava en una passada de Peco Soldevila perquè aquest esquivés el porter Jordi i anotés a porta buida el 2-3. D’aquí al final, els blaus es van defensar bé, sense badades, per emportar-se una victòria de prestigi a Igualada. Amb aquest triomf, el Lleida B suma la segona victòria. El més curiós és que totes dos s’han produït lluny de casa.

“Hem remuntat en un camp difícil” El tècnic del Lleida Esportiu B, Ismael Mariani, va celebrar ahir la victòria del seu equip quan va finalitzar el partit: “Hem remuntat en un camp difícil, demostrant tota la feina que havíem realitzat i preparat davant d’un bon equip com és el Valls”. A més, en aquest sentit el tècnic Mariani va afegir: “Crec que la victòria ha estat justa perquè hem portat tot el pes del joc i les ocasions i sempre hem demostrat jugar un millor futbol que no pas el Valls. Ells han apostat per la pilota aturada i el joc més físic i directe, però la iniciativa ha estat nostra al llarg de gairebé tot l’encontre, en què hem volgut la pilota i hem generat ocasions per les dos bandes, amb centrades i molta triangulació.”

El Lleida Esportiu B va mostrar la seua millor versió amb un gran joc col·lectiu per superar el Valls.

El Lleida Esportiu B va mostrar la seua millor versió amb un gran joc col·lectiu per superar el Valls.ÁREA 11

tracking