SEGRE

PIRAGÜISME AIGÜES BRAVES

De la retirada a competir en dos Mundials alhora

Dani Marzo i Jesús Pérez participaran en eslàlom i descens a Pau

Fa setmanes que el pontsicà prepara la doble cita amb les embarcacions d’eslàlom i descens.

Fa setmanes que el pontsicà prepara la doble cita amb les embarcacions d’eslàlom i descens.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els lleidatans Dani Marzo i Jesús Pérez van camí de completar la millor temporada de les seues carreres esportives. Després de sospesar fins i tot la retirada de l’elit, després de quedar-se per segona vegada a les portes d’uns Jocs Olímpics, el palista de Ponts i el d’Organyà s’han superat i la propera setmana a Pau competiran en dos Mundials alhora, el d’eslàlom i el de descens esprint, dos disciplines de les aigües braves que en terres franceses tornaran a coincidir en un mateix escenari, com també passarà d’aquí a dos anys a la Seu d’Urgell.

“Realment no m’esperava estar aquí al principi de temporada, perquè llavors no competia enlloc i estava fora de l’equip nacional. Quedar fora dels Jocs una altra vegada, i per molt poca diferència, va ser dur d’assimilar. Però estic molt content perquè tot el treball que he fet aquest any, que ha estat duríssim, ha valgut la pena”, apunta Marzo, de vint-i-set anys i que fa ja diverses setmanes que es troba al canal francès preparant la doble cita, que en el seu cas serà triple.

I és que competirà en tres proves al marge de la d’equips. En eslàlom, la seua disciplina natural, prendrà part en canoa doble al costat de Pérez, que ha quedat al llindar la participació olímpica tant a Londres 2012 com a Rio 2016, i també competirà en canoa individual després d’aconseguir la tercera plaça de l’equip nacional. En descens tornarà a fer parella amb el palista d’Organyà, ja que en C1 es va quedar fora a l’Estatal de la Seu.

Dani Marzo, que medita tornar la temporada vinent al Nàutic Mig Segre després de dos anys al Capitán Nemo de Salamanca, va destacar el suport que ha tingut dels tècnics del club de Ponts, en especial els olímpics Toni Herreros i Jordi Sangrà. “M’han ajudat molt, tant anímicament com esportivament, igual que els entrenadors de la selecció espanyola Xabier Taberna i Anaïs Bouchet, ja que sense ells ara no seria aquí”, va asseverar.

Avui és previst que s’incorporin a la concentració de l’equip d’eslàlom la resta d’atletes lleidatans, en concret Núria Vilarrubla, Marta Martínez, Annebel van der Knijff, Miquel Travé i el mateix Jesús Pérez.

tracking