SEGRE

HOQUEI SOBRE PATINS OK LLIGA

Trilla continuarà a l’ICG com a segon de Folguera

El del planter, retirat aquest any, serà l’enllaç entre la plantilla i el tècnic

Trilla no es penedeix d’haver decidit retirar-se al final de la passada temporada.

Trilla no es penedeix d’haver decidit retirar-se al final de la passada temporada.LLEONARD DELSHAMS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Carlos Trilla amb prou feines ha estat tres mesos allunyat del seu Llista. Després d’anunciar el maig passat la retirada al costat de Lluís Rodero, tots dos després de setze temporades al club, el jugador de Mollerussa ha acceptat l’oferta per ser l’ajudant d’Albert Folguera a l’ICG Software Lleida. Serà l’enllaç entre la plantilla i el tècnic, una tasca que el sedueix més que ser el primer tècnic, que descarta absolutament. “És una opció que em permetrà continuar lligat a l’hoquei d’alt nivell, però tinc clar que no m’agradaria ser entrenador d’un equip d’OK Lliga, perquè no em sentiria còmode. Em sento millor en un paper més secundari, de suport. Amb prou feines han passat dos setmanes i la meua tasca serà la d’enllaç entre els jugadors i l’Albert (Folguera). Crec que amb els anys que fa que sóc al món de l’hoquei tinc prou coneixements per ser útil a l’equip”, va explicar el lleidatà.

El seu nou rol el compaginarà amb el d’entrenador de l’equip d’iniciació del Bell-lloc, club que el va contractar abans, per la qual cosa no podrà acudir a tots els partits de l’ICG. “La meua prioritat a l’hora dels partits és el Bell-lloc, perquè va ser amb qui primer vaig agafar el compromís i és on juga el meu fill. De fet, va ser una de les condicions que vaig posar per acceptar estrenar l’equip de base, que pogués veure jugar el Roger”, va indicar.

Compaginarà el càrrec a l’ICG amb el d’entrenador de l’equip d’iniciació on juga el seu fill Roger

Trilla, que també va ser temptat pel seu excompany Lluís Rodero per continuar jugant a Juneda com ell, diu no penedir-se d’haver penjat els patins. “Estic content de la decisió que vaig prendre. He passat un estiu tranquil i relaxat, sense estar pendent del que havia de menjar ni de seguir la preparació física que cada estiu ens manava el preparador físic. S’agraeix molt”, va asseverar. Quant a la seua nova tasca a l’equip llistat, reconeix que necessita un termini d’adaptació perquè “és molt diferent rebre les instruccions quan ets a la pista que fora”.

tracking