SEGRE

HOQUEI PRETEMPORADA

El Vila-sana, sense opcions

Les del Pla d’Urgell encaixen la primera derrota de la pretemporada després de rebre 2 gols al primer minut || El Voltregà, proper rival a la Copa Penedès

Els jugadors de l’Alpicat, que ahir es va enfrontar al Vilanova a la Copa Esports Penedès.

Els jugadors de l’Alpicat, que ahir es va enfrontar al Vilanova a la Copa Esports Penedès.ÒSCAR MIRÓN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

redacció?

Manlleu

?

El CP Vila-sana va perdre ahir el primer partit de pretemporada, al caure sense opcions per 7-1 a la pista del Manlleu. El matx corresponia a la segona jornada de la Copa Esports Penedès, en la qual les del Pla d’Urgell acumulen una victòria i una derrota.

L’equip que entrena Jordi Capdevila, que el cap de setmana passat es va imposar per 1-3 a la pista de l’Sfèric de Terrassa, no va poder ahir davant d’un dels rivals més potents de l’OK Lliga, categoria en la qual debutaran aquesta temporada les lleidatanes. El duel va començar molt malament per a les jugadores del Vila-sana. El Manlleu va imposar un ritme molt fort des del primer segon i en poc més d’un minut ja havien posat el 2-0 en el marcador.

El Vila-sana no va reaccionar, va cometre errors tant en defensa com en atac i els gols van anar caient del costat local. Només a falta de tres minuts i ja amb un 7-0 al marcador, l’equip del Pla va marcar de penal el seu gol.

El proper matx serà el dia 28 a casa, davant del Voltregà, l’actual campió d’Europa.

tracking