SEGRE

MOTOCICLISME TRIAL

Exhibició d’Arnau Farré a la presó

El campió d’Europa estarà acompanyat per Marc Cots

El pilot del Moto Club Aitona exhibirà els seus dots a la presó.

El pilot del Moto Club Aitona exhibirà els seus dots a la presó.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Arnau Farré aparcarà aquest dissabte la competició d’alt nivell per oferir una exhibició davant d’un públic diferent de l’habitual, ja que seran els presos del Centre Penitenciari de Ponent els que ocuparan les grades.

Al lleidatà, que recentment s’ha proclamat campió d’Europa, li van proposar participar amb una exhibició de trial en els festejos de la Mare de Déu de la Mercè, patrona de totes les presons, que va acceptar encantat. “És una cosa que no acostumo a fer i en un lloc que no és gens habitual, però em va semblar una bona oportunitat”, va indicar el lleidatà.

Farré estarà acompanyat pel també lleidatà Marc Cots, participant del Campionat d’Espanya de júnior i que en les últimes proves del Mundial ha sigut el seu motxiller.

Tant un com l’altre muntaran una zona amb tres passos, i per a això utilitzaran tres pneumàtics grans de tractor, dos blocs de formigó que s’usen a les carreteres i dos tubs de gran mida. L’espectacle tindrà una durada d’una hora i es completarà amb l’actuació d’un grup de batucada d’Aitona.

En el pla esportiu, Farré va concloure aquest diumenge passat la seua primera participació en el Campionat del Món absolut i ho va fer amb una de meritòria dotzena posició. “Estic molt content perquè, encara que el meu objectiu era estar entre els deu primers, acabar dotzè no és cap fracàs, al contrari. A més, ha sigut un any molt productiu perquè m’ha permès agafar molta experiència de cara a la temporada vinent”, va dir el pilot de Vilanova de Segrià, que va veure diferències respecte a l’Estatal. “Hi ha moltes més zones i el temps per cobrir-les és estret”, va afirmar.

tracking