SEGRE

ATLETISME CURSES POPULARS

Mollerussa premia el rècord de la Mitja Marató amb 500 €

Celebra el 30è aniversari convidant-hi els guanyadors de totes les edicions

Una de les edicions recents de la Mitja Marató.

Una de les edicions recents de la Mitja Marató.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Mitja Marató de Mollerussa viurà el proper 25 d’octubre l’edició número 30 i el club organitzador, l’Associació Atlètica Xafatolls, ha preparat una gran festa, segons explica el president del club, Juli Niubó. “Trenta anys vol dir que hi ha hagut una continuïtat, és la Mitja més antiga de les que es disputen a Lleida i per aquest motiu hem volgut fer una festa grossa”, assenyala.

Entre les novetats destaca un premi de 500 euros per a l’atleta que sigui capaç de batre el rècord de la prova que, en el cas de la carrera masculina, “és una marca de fa 25 anys”. També tindran premi de 300, 200 i 100 euros, respectivament, els tres primers classificats tant en la categoria masculina com en la femenina. “Si el guanyador bat el rècord s’emporta 800 euros”, va destacar Niubó.

Un dels objectius dels organitzadors és assolir la xifra de 1.000 inscrits a la Mitja Marató. També s’ha convidat els guanyadors de les vint-i-nou edicions anteriors. “Ha costat localitzar-ne alguns i n’hi ha que no es troben en condicions de córrer una Mitja, però sí la de 5 km”, i afegeix que “s’ha doblat el pressupost per al regal que reben tots els participants, que enguany és una jaqueta de gran qualitat”.

Dissabte hi haurà un Training Day amb la presència de dos olímpics, Nacho Cáceres i Esther Guerrero. Calculen que, entre la Mitja, la carrera de 5 quilòmetres i les infantils de dissabte, es reuniran uns 1.500 atletes.

tracking