SEGRE

BÀSQUET LLIGA CATALANA

L'Actel Força Lleida, sense final amb 3 pròrrogues

L’Actel no podrà lluitar pel títol després de perdre davant del Prat en un partit èpic, que va necessitar tres temps extra per resoldre’s || Els 34 punts de Djukanovic no van ser suficients

Brano Djukanovic va anotar ahir de totes les formes possibles per acabar amb 34 punts.

Brano Djukanovic va anotar ahir de totes les formes possibles per acabar amb 34 punts.POL PUERTAS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Actel Força Lleida no podrà lluitar per conquerir la segona Lliga Catalana de la seua història després de caure ahir davant del Prat en un partit èpic, de més de dos hores i mitja de durada i que va necessitar tres pròrrogues per dirimir el segon finalista que diumenge disputarà la copa davant del Barça B. Els 34 punts anotats per Brano Djukanovic no van ser suficients perquè els de Borja Comenge guanyessin un Prat que ja s’ha convertit en la bèstia negra dels lleidatans en la competició autonòmica, ja que els ha batut en tres de les últimes quatre edicions.

El duel, disputat en un pavelló de Torrefarrera pràcticament ple, va començar amb el Prat manant en el lluminós, que ahir no va funcionar fins a la segona meitat per problemes tècnics. La curta renda visitant va durar poc, gràcies a un inspirat Hermet i als tirs lliures de Feliu. Va ser en el segon quan va començar el festival de Djukanovic. El serbi va armar el braç i amb deu punts consecutius, inclosos dos triples, va liderar un parcial de 16-2 que va completar Mbaye amb un triple que va anotar per error quan la seua intenció era assistir Derksen sota cistella. Això va donar la màxima renda als lleidatans (34-27), però el Prat no va defallir i se’n va anar al descans amb el partit igualat (41-38).

La segona meitat va tenir un guió a la inversa. Va ser el Prat el que va portar la batuta en tot moment, arribant a tenir un màxim avantatge de 10 punts (57-67) en el quart període després d’un triple afortunat de Blanch sobre la botzina de final de possessió. Però l’Actel Lleida no es va ensorrar. Va tornar a aparèixer Djukanovic i, amb l’ajuda de Hermet i Ogungbemi, va arribar a capgirar el marcador (73-71), encara que un ex, Josep Pérez, forçaria la primera de les tres pròrrogues.

En els dos primers temps extres, l’Actel va estar a prop del KO en diverses ocasions, però va demostrar una gran enteresa i poder de reacció per forçar el desempat en tots dos casos. En el primer, amb Derksen assumint tot el pes ofensiu (8 punts), i en el segon amb Djukanovic d’estilet (5 gols). Però en l’última pròrroga, amb les forces ja molt justes i sense la frescor mental suficient, un parell d’errors en l’entrega i en el tir el van acabar sentenciant davant d’un Prat que va tornar a ser la seua bèstia negra.

Brano Djukanovic va anotar ahir de totes les formes possibles per acabar amb 34 punts.

Brano Djukanovic va anotar ahir de totes les formes possibles per acabar amb 34 punts.POL PUERTAS

tracking