SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Leo Messi suma tants gols a la Lliga com tot el Madrid

En porta 9 i sols el mateix Barça (17), la Reial (11) i l’Atlètic (10) n’han marcat més

Leo va firmar quatre gols dimarts passat davant de l’Eibar.

Leo va firmar quatre gols dimarts passat davant de l’Eibar.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Leo Messi porta tants gols a la Lliga com tota la plantilla del Reial Madrid i les seues nou dianes amb prou feines les superen les plantilles de la Reial Societat (11) i Atlètic de Madrid (10), al marge del mateix Barça, que en suma 17. El València està a l’altura de l’astre argentí (9) i darrere, Sevilla (7) i Betis, Vila-real i Dépor (6), entre d’altres.

Leo Messi està protagonitzant la seua millor arrancada golejadora a la Lliga, superant fins i tot la de la temporada 2011-12, quan després de la cinquena jornada sumava 8 gols i va acabar firmant un total de 50, el seu rècord. L’argentí ja va aconseguir ser el màxim golejador europeu la temporada passada, convertint-se en Bota d’Or per quarta vegada en la seua carrera. Aquest any, a més, s’està superant. A tot això, Messi té al seu abast un nou rècord. Amb el seu pòquer davant l’Eibar no només va passar dels 300 gols al Camp Nou (en suma ja 302), sinó que va superar una llegenda anglesa, Jimmy Greaves, que havia marcat 357 gols a la lliga anglesa. D’aquesta manera, Messi, amb 358, ja és el segon màxim golejador de la història en una de les grans lligues europees i té Gerd Müller a set gols (l’alemany va anotar 365 gols a la Bundesliga amb el Bayern de Munic).

Amb els seus 358 gols ha batut la llegenda anglesa Jimmy Greaves i té Gerd Müller a set gols

Leo Messi ha aportat més de la meitat dels 17 gols del Barça en el campionat (53%), mentre que el Reial Madrid ha acusat de manera substancial l’absència per sanció de Cristiano Ronaldo i per lesió de Karim Benzema. Messi ha marcat en tres dels cinc partits de Lliga del Barça, aportant un doblet davant l’Alabès, un hat-trick contra l’Espanyol (5-0) i un pòquer davant de l’Eibar (6-1). A més de la seua fantàstica actuació en el campionat domèstic, l’argentí també va començar amb molt bon peu a la Lliga de Campions. Messi va firmar dos dels tres gols que el Barça va endossar a la Juventus en l’estrena al Camp Nou i va aconseguir, per primera vegada en partit oficial, batre Gigi Buffon, que fins llavors s’havia mantingut imbatut davant del de Rosario.

tracking