SEGRE

MOTOCICLISME MOTOGP

“Sé que cometre un error ara seria un desastre”

Marc Màrquez diu que la tornada de Rossi després de la lesió “no canvia res”

Rossi, pilotant ahir l’escúter al pàdoc de Motorland.

Rossi, pilotant ahir l’escúter al pàdoc de Motorland.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Marc Màrquez va reconèixer ahir que, a falta de cinc carreres per tancar l’any i amb la classificació tan ajustada, “cometre un error ara podria suposar un desastre”, mentre que va explicar que la tornada de Valentino Rossi “no canvia res” pel que fa a la manera d’encara la prova. “La batalla és calenta. Només queden cinc curses i estic igualat a punts amb Dovi, però Viñales també és a prop, Valentino ha tornat i Dani no és tan lluny. Continuarem apretant fins al final. De moment som a Aragó, una de les meues pistes favorites. Cada any m’he sentit bé aquí i intentaré seguir amb bon nivell i lluitar per la victòria”, va afirmar el lleidatà.

El líder va subratllar que “en les últimes carreres” s’ha sentit “molt bé amb la moto en circuits diferents”. “En tots he estat competitiu. Això és el més important. Sé que cometre un error ara podria suposar un desastre, així que hauré de donar el cent per cent”, va reiterar.

Va explicar que el seu plantejament “no canvia res” per la tornada de Rossi després de la lesió (vegeu el desglossament). “És una bona notícia perquè prefereixo que hi hagi tots els pilots sobre la pista. Però insisteixo, no canvia res. Aquest campionat està molt ajustat i és important batre tots els teus rivals”, va concloure.

L’italià, apte per disputar el GP d’Aragó

Valentino Rossi va superar ahir l’examen mèdic al circuit de MotorLand Aragó i ha estat declarat apte per disputar el gran premi, per la qual cosa avui ja entrarà en els entrenaments. D’aquesta forma, tornarà tot just 21 dies després de patir una doble fractura de tíbia i peroné a la cama dreta mentre realitzava un entrenament d’enduro. “Estic molt content de poder provar. Necessito entendre quines són les sensacions amb la moto. Em sento bastant bé i la cama no em fa gaire mal. Dia a dia estic millor”, va dir l’italià.

tracking