SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Venudes 1.719 entrades per al partit del Lleida a la Copa

El club despatxa el primer dia entre els abonats gairebé la meitat de les 4.000 localitats en venda anticipada per a la Copa || Si queda paper, a partir de dilluns podran comprar la resta d’aficionats

Dos abonats del Lleida, amb les entrades que van comprar ahir per al partit de la Copa.

Dos abonats del Lleida, amb les entrades que van comprar ahir per al partit de la Copa.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els abonats del Lleida van comprar ahir 1.719 entrades, de les 4.000 que el club ha posat en venda anticipada per al partit de setzens de final de la Copa del Rei, ronda en la qual els de Gerard Albadalejo tindran com a rival un equip de Primera divisió dels que competeixen a la Champions o a l’Europa League.

Ahir era el primer dia en què els abonats tenen exclusivitat per adquirir tantes localitats com vulguin, a un preu de 15, 20 o 30 euros, segons la zona de l’estadi que es tracti. Avui divendres és el segon i últim dia en què tenen prioritat. A partir de dilluns, si queden entrades a la venda, podran adquirir-les, al mateix preu, la resta d’aficionats.

Ara poden comprar-se localitats a 15, 20 i 30 euros, que seran més cares quan es conegui el rival

Una vegada conegut el rival –el sorteig serà dijous vinent–, el club fixarà el preu de les localitats que, en qualsevol cas, seran més cares que els preus de la venda anticipada. El president Albert Esteve ja va anunciar el dia en què va presentar aquesta promoció, dins de la campanya “Anticipa’t”, que si el rival és el Barcelona o el Reial Madrid, les localitats costaran 60, 45 i 30 euros, segons es tracti d’entrades de Tribuna, Lateral o Gols, respectivament. Els abonats pagaran 10 euros sigui quin sigui el rival, encara que l’entrada no la podran recollir fins al dia 4 d’octubre. A partir d’aquell dia també estaran a la venda les localitats per a públic en general. El club posarà a la venda 12.748 entrades. El Lleida compta en aquests moments amb 2.709 abonats, dels quals 2.313 són renovacions i 396 noves altes. La campanya segueix en marxa i els que retirin el seu abonament en aquests propers dies també podran tenir la seua entrada per a la Copa a 10 euros. El partit davant de Barcelona, Reial Madrid, Atlètic, Sevilla, Vila-real, Athletic o Reial Societat serà el 25 d’octubre, tret que la TV canviï la data.

La plantilla del Lleida entrena al Camp d’Esports el pròxim partit La plantilla del Lleida Esportiu es va entrenar ahir al Camp d’Esports, dins del seu programa de preparació de cara al pròxim partit, que jugarà aquest diumenge davant de l’At. Saguntí (18.00). El Lleida espera rebre avui els 25 equipaments que ha demanat a la firma Joma, amb els colors de la senyera i els logos corresponents a aquesta temporada. El club va fer un comunicat de suport al Govern després dels registres i detencions de la Guàrdia Civil i va decidir jugar el partit de diumenge amb la samarreta de la senyera. D’altra banda, el jugador de l’At. Balears López Delgado, expulsat davant del Lleida, ha estat castigat amb sis partits.

tracking