SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

“S’ha d’allargar la ratxa”

Valverde afirma que actualment està més pendent del Sevilla, a dos punts, que del Reial Madrid, “perquè és a 7” || El Barça visita avui el Girona en un derbi català històric a Primera divisió

La plantilla del Barça va ultimar ahir la preparació de cara al derbi català davant del Girona.

La plantilla del Barça va ultimar ahir la preparació de cara al derbi català davant del Girona.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’entrenador del FC Barcelona, Ernesto Valverde, va assegurar ahir que després de guanyar les cinc primeres jornades i ser líders en solitari tenen intenció d’allargar la ratxa avui davant del Girona en un històric derbi a Montilivi (20.45, Movistar Partidazo), i va dir que està més “pendent” del Sevilla, segon, que del Reial Madrid.

“Estem en un moment que és el primer de tots que estem bé, la intenció és allargar la ratxa de triomfs fins on puguem. Després de guanyar aquests cinc partits la nostra intenció no és parar-nos, però els rivals també juguen”, va comentar.

Valverde creu que, davant d’un derbi català, hauran de fer front a la il·lusió del Girona. “Tenen aquest punt de motivació, estan jugant molt bé i els veig amb un clima d’optimisme de nouvinguts a la categoria i amb intenció de quedar-se, i jugant bé”, es va sincerar.

D’altra banda, no va voler parlar de la crisi que pugui estar vivint el Reial Madrid. “Hi ha equips amb zero punts que sí que poden pensar que estan en crisi. És veritat que el Madrid és a 7 punts, però estic pendent del Sevilla, que és a 2 punts, o l’Atlètic, que és a 4 punts. No sé els clubs com administren les seues crisis, nosaltres fa un mes estàvem en hecatombe”, va apuntar tranquil.

“En això del futbol va tot de setmana en setmana. Uns pugen i d’altres baixen en funció dels resultats de dissabte o diumenge. Fins al maig fixa’t el que hi ha”, va afegir.

Valverde, distès en tot moment, va revelar que li costa adaptar-se a les rodes de premsa a Barcelona. “Em costa de vegades poder respondre quan em pregunteu pel Madrid, sembla que em preocupi del Madrid. Vinc de l’altra part del mur, aquí hi ha un mur que tot és Barça o Madrid, vinc de l’altre costat i suposo que m’hi acostumaré. Que ha perdut el Madrid? Doncs ha perdut. Nosaltres som el Barça. Quan m’hi acostumi suposo que tindré altres arguments”, va aportar.

Preguntat per Leo Messi i per com afrontarà els seus descansos, va ser taxatiu: “Encara no ha arribat aquest moment, de moment no tinc gaire a pensar. Un jugador que ha fet quatre gols, l’endemà no el solc canviar. De fet no m’ha passat mai”, va reblar, bromista, el tècnic blaugrana.

tracking