SEGRE

FUTBOL GUARDONS

Messi, Cristiano i Neymar, finalistes del premi The Best que atorga la FIFA

Neymar, Messi i Cristiano, en una roda de premsa el gener del 2016.

Neymar, Messi i Cristiano, en una roda de premsa el gener del 2016.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La FIFA va donar a conèixer ahir els tres finalistes que opten al premi The Best, entregat per primera vegada la temporada passada i que recull les votacions de capitans i entrenadors de totes les seleccions nacionals de federacions afiliades a aquest organisme mundial. Messi, dominador mundial en aquesta última dècada, i Cristiano Ronaldo, que va guanyar la primera edició, figuren en el podi final, i estaran acompanyats finalment per Neymar, el tercer, que opta el premi per la seua participació en l’atac en el Barça i en aquests primers partits amb el PSG, després del seu elevat traspàs per 222 milions.

El premi, que és una escissió de la Pilota d’Or, va comptar amb 25 aspirants abans de dilucidar els tres millors, es va celebrar al Bloomsbury Ballroom de Londres i va tenir Jay Jay

Okocha

, Xevtxenko i Peter Shilton com a mestres de cerimònies. És el mateix escenari que acollirà la gala definitiva el 23 d’octubre per conèixer el guanyador de l’edició del 2017. Messi acumula ja cinc Pilotes d’Or, per quatre de Cristiano Ronaldo. Els finalistes a millor entrenador són Zinedine Zidane (Reial Madrid), Antonio Conte (Chelsea) i Massimiliano Allegri (Juventus). En porters, Buffon (Juventus), Navas (R. Madrid) i Neuer (Bayern).

tracking