SEGRE

MOTOCICLISME

Cinquena victòria per a Marc Màrquez, que ja és líder en solitari

Pedrosa i Lorenzo completen el podi en el Gran Premi d’Aragó

Cinquena victòria per a Marc Màrquez, que ja és líder en solitari

Cinquena victòria per a Marc Màrquez, que ja és líder en solitariRepsol Media

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Marc Màrquez (Repsol Honda RC 213 V) ha aconseguit la seua cinquena victòria de la temporada, i la segona consecutiva, en imposar-se en el Gran Premi d’Aragó de MotoGP que s’ha disputat aquest diumenge en el circuit Motorland d’Alcanyís, amb la qual cosa se situa de nou com a líder en solitari del Mundial de MotoGP. Els seus rivals més directes pel títol, l’italià Andrea Dovizioso (Ducati Desmosedici GP17) i gironí Maverick Viñales (Yamaha YZR M 1), han sucumbit a les condicions de la jornada i amb la setena i quarta posició, respectivament, cedeixen un terreny important en la lluita pel títol mundial, ja que ara es troben a 16 i 28 punts del pilot de Repsol Honda. El podi l’han completat Dani Pedrosa, segon, i Jorge Lorenzo, tercer.

L’italià Valentino Rossi, per la seua part, ha aconseguit acabar en una més que meritòria cinquena plaça la cursa després de tornar a la competició tot just 24 dies després de trencar-se la tíbia i el peroné de la seua cama dreta mentre practicava Enduro, tot un excepcional resultat si es tenen en compte les seues condicions físiques.

No ha pogut fer el mateix Àlex Màrquez en Moto2. El de Cervera, que arribava després de la lesió en l’últim gran premi, ha hagut de retirar-se en una cursa en la qual va arribar a rodar tercer, encara que el dolor el va obligar a parar.

tracking