HANDBOL DIVISIÓ D?HONOR PLATA FEMENINA

Derrota per la mínima

L’Associació continua sense conèixer la victòria al caure a l’últim minut contra el Tenerife || Les lleidatanes van anar a remolc gairebé tot el partit

Una acció del partit disputat ahir al pavelló Onze de Setembre.

Una acció del partit disputat ahir al pavelló Onze de Setembre.ÓSCAR MIRÓN

L’Associació va perdre ahir el seu partit davant del Tenerife (26-27) per culpa d’un gol a l’últim minut de la visitant Chelaru, que va donar la victòria a les canàries per la mínima. Amb aquesta nova derrota, la tercera en tres jornades, les lleidatanes continuen sense conèixer la victòria.

Les locals van sortir a la pista mostrant un bon joc, amb les idees clares en atac i una gran solidesa en defensa. Malgrat la bona arrancada de l’Associació, les visitants aviat van capgirar la situació. Les illenques van introduir diversos canvis que van donar un nou aire a l’equip i van permetre al conjunt canari aconseguir un marge de 2-3 gols, que es va anar mantenint durant bona part del matx. Davant d’aquest panorama, les lleidatanes començaven a trobar dificultats en defensa i en atac. A més, la portera canària firmava una bona actuació salvant diversos gols pràcticament cantats.

La segona part es va iniciar amb la mateixa tònica i amb les de Tenerife aguantant el marge de gols. Les lleidatanes necessitaven una reacció que va arribar a partir del minut 15, quan l’Associació va tornar a imposar la seua defensa i va anar retallant a poc a poc la diferència.

La remuntada de les locals s’havia iniciat i a un minut i mig del final del duel, l’Associació va aconseguir igualar les de Tenerife al marcador (26-26). Tot i així, les lleidatanes no van aconseguir culminar la remuntada. A 50 segons del final un gol del Tenerife refredava els ànims de les locals, que ja no van ser capaces d’anotar cap gol més.

En el pròxim partit, l’Associació visita la sempre difícil pista del Mislata de València, un equip amb una dinàmica oposada i que ha guanyat tots els seus encontres.