BÀSQUET PRETEMPORADA

El Manresa derrota l'Actel Lleida de nou

Els lleidatans van desaparèixer en el tercer quart davant d’un rival superior || Autobús a la Lliga contra el Barça B

Marc Rubín de Celis intenta una penetració a cistella en una acció del partit d’ahir.AMADO FORROLLA

L’Actel Força Lleida es va veure superat ahir pel Manresa (70-96) en l’últim partit amistós de la pretemporada. És la segona derrota dels lleidatans davant dels del Bages, que ja els van guanyar a Artés a finals d’agost, per 73-63 en aquella ocasió i ahir, al Barris Nord, encara que els lleidatans van jugar una bona primera part, es van veure arrasats en un pèssim tercer quart.

El Manresa ja va mostrar un excel·lent nivell d’encert en el primer quart, que va finalitzar amb 22-27 –quatre jugadors del Manresa van superar els 10 punts– i la tònica es va mantenir en el segon quart, que va tornar a caure del costat visitant (17-22), malgrat que l’Actel no estava fent un mal partit. Tot i així, al descans es va arribar amb un 39-49 per als del Bages.

Lluny de reaccionar, els lleidatans van desaparèixer del matx en el tercer quart. El parcial d’aquest període, 11-30, ho diu tot. Allà es va acabar el partit, encara que els de Borja Comenge es van anotar l’últim parcial per 20-17, per maquillar lleugerament el resultat, 70-96.

D’altra banda, el club organitza un autocar per al primer partit de Lliga, dissabte vinent davant del Barça B a la Ciutat Esportiva blaugrana.

“El partit s’ha acabat al tercer quart”

Borja Comenge no es va mostrar descontent amb l’equip i va admetre que el Manresa “va com un avió”. “El partit s’ha acabat al tercer quart, per incompareixença nostra”, va explicar el tècnic. “Crec que els nostres primers vint minuts han estat bons, malgrat que ens en hem anat al descans 10 punts a sota. Però això diu també el nivell que té el rival”, va valorar.