SEGRE

FUTBOL BASE

El Reus guanya el torneig benjamí del Centenari de l’Ivars

Un jugador de l’Espanyol controla la pilota davant d’un del Reus.

Un jugador de l’Espanyol controla la pilota davant d’un del Reus.EDGAR ALDANA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Ivars va obrir ahir les celebracions del centenari de la fundació del club amb un torneig de categoria benjamina, en què es va proclamar campió el Reus. En aquest torneig van participar un total de setze equips de diferents punts de la geografia catalana, entre els quals hi havia equips de la talla del Barça i l’Espanyol.

La jornada es va iniciar a les 10.00 amb la fase de grups. Després de l’aturada per dinar, la competició es va reprendre amb les eliminatòries de quarts de final i semifinals, després de les quals es van decidir els dos equips que participarien a la gran final, el Reus i l’Espanyol. Tots dos equips es van mostrar molt competitius i, després dels noranta minuts reglamentaris, el resultat era de 2-2, de forma que cap dels equips va aconseguir imposar-se al rival. Així doncs, la igualtat entre les dos formacions no es va trencar fins a la tanda de penals, en la qual el Reus va aconseguir proclamar-se campió de la competició.

Des de l’Ivars van valorar molt positivament la celebració del torneig, que es va desenvolupar amb un gran èxit, i l’entitat ja prepara la resta dels actes commemoratius del centenari del club, que s’allargaran fins a l’any que ve.

Un jugador de l’Espanyol controla la pilota davant d’un del Reus.

Un jugador de l’Espanyol controla la pilota davant d’un del Reus.EDGAR ALDANA

tracking