HOQUEI PRETEMPORADA

L’Alpicat planta cara a l’Igualada però cedeix 4-5

Una acció del partit d’ahir entre l’Alpicat i l’Igualada.

Una acció del partit d’ahir entre l’Alpicat i l’Igualada.ÒSCAR MIRÓN

El Lleida.net Alpicat va jugar ahir un bon partit i va plantar cara a un equip de l’OK Lliga, l’Igualada, però va acabar cedint per 4-5 en un nou amistós de pretemporada. Encara que l’equip de Xavi Roy va veure com l’Igualada s’avançava en el minut 10, amb un gol de Gerard Miquel, Joan Ramon Serret va anotar l’1-1 un minut després i es va retirar al descans amb un avantatge de 2-1, gràcies a un gol de Pol Franci.

A la segona part, un fort tir de David Ballestero va posar el 3-1 en el marcador i, a falta de deu minuts, de nou Gerard Miquel va marcar per a l’Igualada, de manera que va posar el 3-2.

Mats Zilken va fer pujar al marcador el 4-2, però l’equip visitant va tirar de qualitat, va demostrar que juga en una categoria superior i, amb gols de Roger Bas, Sergi Pla i Oriol Vives, va capgirar el marcador per acabar guanyant 4-5.