SEGRE

HOQUEI PRETEMPORADA

L'ICG Lleida, campió del torneig d'Espinho

Va derrotar 3-0 l’Oliveirense i Lluís Tomàs i Roberto di Benedetto, premiats

La plantilla de l’ICG Software posa amb el trofeu al pavelló d’Espinho.

La plantilla de l’ICG Software posa amb el trofeu al pavelló d’Espinho.LLEIDA LLISTA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ICG Software es va proclamar ahir campió del Torneig Internacional d’Espinho, amb la qual cosa aconsegueix una gesta històrica, ja que per a això, va haver de derrotar divendres en semifinals el Porto, actual campió de la Lliga portuguesa i ahir, a la final, l’Oliveirense, finalista de la Final Four de la Champions que es va celebrar a Lleida aquest mateix any. L’equip d’Albert Folguera es va imposar ahir en la final a l’Oliveirense per un incontestable 0-3.

A més, un dels fitxatges que ha fet aquest any l’equip, el francès Roberto Di Benedetto, va ser triat millor jugador del torneig i Lluís Tomàs, el millor porter. El meta de Tremp ja va ser decisiu en la jornada de divendres, en la tanda de penals, mentre que ahir va firmar un gran partit davant d’un dels millors equips d’Europa.

L’anada es jugarà el 4 de novembre a Alemanya i la tornada serà el 25 del mateix mes a Lleida

“Estem molt contents perquè hem fet un torneig molt seriós i hem rendit a un gran nivell”, valorava l’entrenador de l’equip, Albert Folguera. “És veritat que tenim una mica més de preparació que ells a aquestes altures, però només una miqueta més. Hem fet les coses molt bé, Roberto ha sigut el màxim golejador, Lluís ha estat molt bé, però tots els jugadors han mostrat un gran nivell”, afegia. L’únic que no ha pogut jugar ha sigut Bruno Di Benedetto, perquè “es va fer una ferida a un turmell aquesta setmana i sentia dolor, així que hem preferit no forçar”. A la final d’ahir els gols els van marcar, ja en la recta final, Roberto di Benedetto, Andreu Tomàs i de nou Roberto.

El RESG Walsum alemany serà el rival a la Copa CE

El RESG Walsum d’Alemanya serà el rival de l’ICG Lleida Llista en la primera ronda de la Copa de la CERS, segons va determinar el resultat del sorteig que es va celebrar ahir a Lisboa. El partit d’anada d’aquesta eliminatòria de setzens de final es jugarà a la ciutat alemanya de Duisburg el 4 de novembre, mentre que la tornada, a l’Onze de Setembre, serà el dia 25 del mateix mes.

tracking