SEGRE

DEPORTES_LUNES

El Linyola cau en el debut a casa davant del Sabadell

Jugava a Mollerussa, per obres al pavelló, i va perdre per 5-9 || Els gols locals els van marcar Gaona, Poblet, Boldú i Ronel (2)

Una acció del partit d’ahir entre el Linyola i el Natació Sabadell, disputat a Mollerussa.

Una acció del partit d’ahir entre el Linyola i el Natació Sabadell, disputat a Mollerussa.EDGAR ALDANA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’FS Linyola, que jugava ahir el primer partit com a local en l’estrena a la Segona divisió B de futbol sala, continua sense puntuar i va perdre aquesta vegada davant del CN Sabadell per 5-9. El partit es va disputar al pavelló municipal de Mollerussa, ja que el de Linyola es troba en obres. En la primera jornada, el Linyola havia de rebre el Mataró, però aquest partit es va ajornar per al 6 de desembre.

El matx va ser més igualat del que pot indicar el marcador, però els errors individuals van condemnar els locals. El Linyola, que segueix en el procés d’adaptar-se a la categoria, va disposar també de bones ocasions de gol per haver equilibrat el resultat, però el porter del Club Natació Sabadell va tenir una gran actuació.

Els gols de l’equip local els va marcar Gabi Gaona, Marc Poblet, Agustí Boldú i Ronel Rayme, aquest últim per partida doble.

El Natació Sabadell, que està situat a la zona alta de la taula, va ser al final més efectiu i es va emportar la victòria. El pavelló de Mollerussa va registrar un bon ambient i va animar sense parar els jugadors del Linyola.

El pròxim partit de l’equip del Pla es disputarà diumenge a les 12.15 a la pista del filial del Santa Coloma. Serà un duel entre dos equips que encara no han sumat ni un sol punt, malgrat que el Santa Coloma ja ha jugat tres partits i el Linyola té pendent el de la primera jornada.

tracking